Yeşilçam'ın yufka yürekli oyuncusu Hulusi Kentmen'in gerçek mesleği ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı, meğer sır gibi saklamış!

Yeşilçam'ın yufka yürekli oyuncusu Hulusi Kentmen'in gerçek mesleği ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı, meğer sır gibi saklamış!

Sinemanın efsanevi ismi Hulusi Kentmen'in ölümünün ardından tam 30 yıl geçti. Yeşilçam'ın güleç yüzlü ismi Hulusi Kentmen, ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen hafızalarda. Yeşilçam'da bir çok yapımda yer alan Kentmen esas mesleği de ortaya çıktı. Duyanın "asla aklıma gelmezdi" dediği mesleği bakın neymiş?

Birçok başarılı filmde yer alan Hulusi Kentmen'in hayatı maalesef ki filmlerde ki gibi değildi. Beyazperdenin sevilen ismi Hulusi Kentmen'in bugün 30. ölüm yıldönümü. Sevenleri tarafından saygıyla anılan usta oyuncu daha önce hayatıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Yıllarca hep zengin, fabrikatör baba rolünü oynadım. İşin en acıklı kısmi ise bütün gün zengin baba rolünü oynayıp çekim bitince eve gitmek için soğukta, köşedeki durakta dolmuş beklemem olmuştur.”

leng.jpg

500 yakın filmde yer alan Kentmen, Yeşilçam’ın yasaklandığı 1980’li yıllarda İzmir Fuarı’nda Hülya Koçyiğit’e eşlik etmiş ve sahnede keman çalarak, fıkralar anlatmıştı. Fakat yakın çevresi bu durumun aslında Kentmen'in hiç hoşuna gitmediğini söylemişti.

hulusif.jpg

GERÇEĞİ MÜJDAT GEZEN AÇIKLADI

Yeşilçam'ın babacan karakteri Hulusi Kentman'in herkes emekli olduktan sonra sinema dünyasına girdiğini düşünüyordu. Ama gerçek bambaşkaydı. Onun sahne dışında da yaptığı bir işi vardı. Usta sanatçı Müjdat Gezen geçen yıl katıldığı bir programda Hulusi Kentmen ile ilgili herkesi şoke eden gerçeği açıklamıştı. Kentmen aslında bir cezaevi müdürüymüş...

kentmen.jpg

Gezen, Kentmen'in Kasımpaşa Deniz Kuvvetleri'nde cezaevi müdürü olduğunu söyleyerek "Cezaevine Hulusi Baba bakardı, insanlar onu çok sevdikleri için ses çıkarmazdı. Bu sayede aynı anda filmlerde de oynadı." Kentmen ile ilgili pek bilinmeyen bu durumu açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN