Yoğun bakıma alınmıştı: Şekip Taşpınar'dan iyi haber

Yoğun bakıma alınmıştı: Şekip Taşpınar'dan iyi haber

Alkol zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan oyuncu Şekip Taşpınar'ın menajeri, Taşpınar'ın zorlu süreci atlattığını duyurdu.

Muğla'da sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren oyuncu Şekip Taşpınar'dan iyi haber geldi. Taşpınar'ın menajeri Temmuz Karikutal, oyuncu ile yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı.

Karikutal, "Ve güzel haber... Şekip Taşpınar ile telefonda konuştum, hepinize selamı var. Biraz fazla dinlendiği için, toparlanmak için biraz zamana ihtiyacı var. Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı. İkinci hayatına hoş geldin abi! Bu gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın..." dedi.

Taşpınar, 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Beyaz Gelincik', 'Behzat Ç.', 'Karadayı', 'Cesur Yürek' ve 'Arıza' gibi birçok projede rol almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN