Yüzdeki tüylerden kurtulmak meğer bir fincan Türk kahvesi kadar yakınmış! Son dönemin popüler yöntemi

Yüzdeki tüylerden kurtulmak meğer bir fincan Türk kahvesi kadar yakınmış! Son dönemin popüler yöntemi

Birçok kişi yüzdeki istenmeyen tüyleri gidermek için ağda, ip, cımbız, ustura gibi çeşitli yöntemler kullanılıyor. Doğal yöntemler her zaman daha etkili ve sağlıklı olduğu için sıklıkla tercih edilir. Her evde bulunan bazı malzemeler ise rahatsız edici tüyleri kökünden kurtulmanızı sağlayabilir. İşte, yüz tüylerinden kurtulmanın yolları...

Kadınların birçoğu yüzünde çıkan tüyleri dert ediyor ve almak/aldırmak istiyor. Bazıları da yüzündeki tüyleri nasıl alacağını bilmiyor ya da yanlış yöntemlerle alıyor. Evde istenmeyen tüylerden kurtulma konusu hemen herkes için önemli. Genellikle pek çok insan evde istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri konusunda başarılı sonuçlar almak için denenmiş yöntemleri tercih ediyor. Yıllardır kullanılan mevcut yöntemlerin günümüzde de geçerliliğini sürdürdüğü görülüyor.

EVDE YÜZ TÜYLERİ NE İLE ALINMALI?

Türk kahvesi ve karbonat ikilisi tüyleri azaltmada oldukça etkili. Tüy dökücü kremler, çeşitli kimyasal ürünler yerine bu doğal karışımı deneyerek ciltteki istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulabilirsiniz. Ancak düzenli kullanmanız gerekir.

Türk kahvesinin telveleri ciltteki tüyleri kurutmanın yanı sıra etkili bir peeling olacaktır. Doğal peeling örneği olan bu gıda, ciltteki ölü hücreleri temizleyerek canlanmasına, parlak görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Karbonat ise cildiniz için doğal bir temizleyici görevi görecektir. Bu karışım yüzdeki tüyler için kullanıldığında inatçı tüylerin daha ince görünmesini sağlar. Düzenli kullanıldığında ise tüylerin azalmaya başladığını fark edeceksiniz.

YANAK KILLARI NASIL YO KEDİLİR?

Bu karışımı kullanmak için yapılması gerekenler ise oldukça basit. 1 çay bardağı karbonat ve 1 çay bardağı pişmiş Türk kahvesini telvesiyle birlikte karıştırıp cildinize uygulayın. Nazik hareketlerle masaj yaparak durulayabilirsiniz.

Birçok kişi lazer epilasyon, ağda yöntemlerini denese de verimli bir sonuç alamayabiliyor. Bu nedenle türk kahvesi ve karbonat birleşimi hızlı sonuç vermese de zamanla tüyleri kurutan etkili bir yöntemdir.

YÜZDEKİ TÜYLERİN BİR DAHA ÇIKMAMASI İÇİN NE YAPILMALI?

Kahve ve karbonat kürü peeling etkisi sayesinde kan dolaşımını artırarak cildi olumlu yönde etkiler. Kan dolaşımının hızlanması cilt üzerinde oluşan selülit ve çatlaklar için önemlidir. Zamanla selülit görünümünü azaltacaktır.

Kahve ve karbonat kombinasyonu hoş görülmeyen tüylerin zayıflamasını, azalmasını ardından ise tamamen yok olmasını sağlıyor. Buradaki püf nokta bu karışımı ne zaman kullanmanız gerektiği. Tüylerinizi aldıktan 1 gün sonra başlayacağınız bu kürü en az 1 hafta boyunca her gün kullanmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN