Zara, kötü haberi böyle duyurdu! Kanser tedavisi görüyordu, yakınları ve sevenleri üzüntüye boğuldu

Zara, kötü haberi böyle duyurdu! Kanser tedavisi görüyordu, yakınları ve sevenleri üzüntüye boğuldu

Pankreas kanseriyle mücadele eden ve hastanede tedavi gören ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu açıklayarak sevenlerinden dua istemişti. Zara, üzücü haberi sosyal medyadan paylaştı. İşte detaylar...

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan oryantal Tanyeli'nin, geçtiğimiz haftalarda pankreas kanseri olduğu açıklanmıştı. Tedavi gördüğü hastanedeki odasından video paylaşım yapan ünlü isim, sağlık durumu hakkında konuşmuştu.

"Bu videoyu size borç biliyorum" diyen Tanyeli, "O güzel mesajlarınızdan Allah razı olsun. Evet, pankreas kanseri tanısı kondu. Doktorlarım sağ olsunlar. Umut vadeden bir yolculuğa çıkıyorum. Kaderle savaşamazsın. Tevekkül ettiğiniz her şeyde bir mucize, isyan ettiğiniz her şeyde bir sınav vardır" demişti.

tanyeli-kanser-mi.jpg

TANYELİ NE KANSERİ? TANYELİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

"Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Dünyanın her yerinde dualar okuyorlar. O kadar kıymetli ki benim için. Hakkınızı helal edin" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Saçlarım biraz gidecek. Bu yolculuk öyle bir yolculuk. Arada peruk kullanır mıyım bilmiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin."

ZARA, TANYELİ'NİN SON HALİNİ PAYLAŞTI

52 yaşındaki Tanyeli'nin son halini, yakın arkadaşı Zara paylaştı. Tanyeli ile bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, "Seni böyle görmek bizi çok sevindirdi bal kız" notunu düştü.

Tanyeli ile Zara'nın bu fotoğraf karesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

zaradan-tanyeli-paylasimi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN