Zehirli bir insanı yenmenin tek yolu! Okulda, işte ve özel yaşamınızdaki kötülerden kurtulun rahat edin...

Zehirli bir insanı yenmenin tek yolu! Okulda, işte ve özel yaşamınızdaki kötülerden kurtulun rahat edin...

Zehirli bir insanı yenmenin tek yolu var. Üstünlüklerini hissederler ve sanki onlara bir şeyler borçluymuşsunuz gibi bundan faydalanırlar, ancak gerçekte bu hayatta kimseye hiçbir şey borçlu değilsiniz. Ama bu toksik yani zehirli insanlar onlara bir borcunuz varmış gibi sizi yoralar.

DÜNYA ZEHİRLİ İNSANLAR İLE DOLU

Bu dünya zehirli insanlarla dolu, bu yüzden er ya da geç onlarla zaten tanışacaksın. Ve üzerimizdeki etkilerini pekala sınırlasanız da yine de size daha yakın olmanın bir yolunu bulacaklar.

TOKSİK İNSANLARI YENMENİN TEK BİR YOLU VARDIR

Toksik insanlar hakkında öğrendiğim ilk şeylerden biri, yaptıkları şeyden tamamen pişmanlık duymamaları ve af dilemek istememeleridir. Gelip özür dileseler bile aslında bunu asla içten yapmazlar.

Gerçekten olumsuz insanlar söz konusu olduğunda, asla samimi bir özür duymayacaksınız, çünkü yaptıklarından kesinlikle pişman değiller. Toksik insanlar davranışlarını yanlış yapmak olarak görmezler.

ZEHİRLİ İNSANLARA NE KADAR VERİRSENİZ DAHA FAZLASINI İSTERLER

Bu insanlara ne kadar çok verirseniz, sizden o kadar fazlasını almaya çalışacaklardır. Sen izin verdiğin sürece ayaklarını sana sürterek seni manipüle edecekler. Güdüleri her zaman yanlış olacak ve kendileri asla kendi çıkarları dışında kimsenin çıkarlarını takip etmeyecekler.

toksik-insanlar.jpg

TOKSİK İNSANLAR HEM SİZDEN FAYDALANIR HEM DE ZAMANINIZI BOŞA HARÇARLAR

Zehirli insanlar sizi manipüle edecek, sizden faydalanacak ve zamanınızı boşa harcayacak. Her zaman onlardan bir seviye aşağıdasın. Üstünlüklerini hissederler ve sanki onlara bir şey borçluymuşsunuz gibi bundan faydalanırlar, ancak gerçekte bu hayatta kimseye hiçbir şey borçlu değilsiniz.

Toksik bireyler, eylemleri için sorumluluk almaktan tamamen acizdir. Ve normal insanlar gibi telafi etmeye çalışmak yerine, işleri daha da kötüleştirirler. Seninle sonuna kadar savaşacaklar ve seni savunmasız kılmak için ellerinden geleni yapacaklar.
Bunları bilen insanların sizlere vereceği tek tavsiye kararlı ve böyle bir kişinin yaptığı şeylerin sizin suçunuz olmadığının farkında olmalısınız, çünkü onun üzerinde hiçbir kontrolünüz yoktur.

kotu-insanlar.jpg

BU İNSANLAR İLE KONUŞMAK İŞE YARAMAZ

Bir kimse yaptığının yanlış olduğunu anlayamazsa , buna gözlerini açmak işe yaramaz. Böyle bir kişi sizi dinlemek istemez ve bu nedenle onunla herhangi bir konuşma işe yaramaz.

kotu-insan.jpg

BU TOKSİK İNSANLAR SİZİ HEP DİBE ÇEKER

Bu insanların hayatınızda olmasına izin verirseniz, sizi hızla aşağı çekerler.

Sosyal çevrenizde toksik bir insanı ne kadar erken tanımlarsanız, ondan ve onun hayatınız üzerindeki etkisinden o kadar çabuk kurtulabilirsiniz. Size ve zamanınıza saygı göstermeye hazır değilse, hiçbir çabaya değmez.

İdeal insan yoktur. Hepimiz hata yaparız, ancak herkes bunu kabul edemez. Zehirli insanlar değişmez, üstesinden gelin. Ve onları değiştirmek yerine onları hayatınızdan çıkarmalısınız.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN