Zehra Güneş'in kardeşlerini görenler üçüz zannetti! Mesleklerini öğrenenler ise ikinci şoku yaşadı

Zehra Güneş'in kardeşlerini görenler üçüz zannetti! Mesleklerini öğrenenler ise ikinci şoku yaşadı

1.97 metre boyuyla dünya genelinde en uzun kadın voleybolculardan biri olan Zehra Güneş, aynı zamanda sosyal paylaşım sitesi Instagram'da en çok takipçiye sahip kadın voleybolcu konumunda. Ünlü voleybolcunun kendisi gibi voleybol oynayan İrem Güneş ve Mina Güneş adında iki kız kardeşi bulunuyor. Güneş kardeşlerin birbirine benzerliklerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte, Zehra Güneş'in kardeşleri...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın orta oyuncusu Zehra Güneş, başarılı performansıyla göz dolduruyor. A Milli Takım'ın 2023 yaz aylarında oynadığı Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve olimpiyat eleme maçlarında sergilediği oyunla 'Türk Duvarı' lakabıyla anılan ünlü voleybolcu, genç sporculara örnek oluyor.

zehra-gunes-hangi-takimda-oynuyor.jpg
Zehra Güneş

Vakıfbank takımında forma giyen Zehra Güneş, özel yaşamıyla da yakından takip ediliyor. 24 yaşındaki sporcu, dünya genelinde Instagram'da en çok takipçiye sahip kadın voleybolcu. Özellikle Asya ülkelerinden çok sayıda hayranı var.

ZEHRA GÜNEŞ'İN KARDEŞİ VAR MI? KARDEŞLERİ KİMLER?

7 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'un Kartal ilçesinde dünyaya gelen Zehra Güneş aslen Boşnak göçmeni. Zehra Güneş'in kendisinden 7 ve 5 yaş küçük iki kız kardeşi bulunuyor.

zehra-gunesin-kardesleri-4-2.jpg
İrem Güneş, Zehra Güneş, Mina Güneş

2004 yılında dünyaya gelen İrem Güneş, bugün Vakıfbank'ta pasör çaprazı pozisyonunda oynuyor. İrem Güneş, 1.88 metre boyunda.

zehra-gunesin-kardesleri-1-1.jpg
İrem Güneş

2006 doğumlu Mina Güneş, ablaları gibi Vakıfbank Spor Kulübü'nde voleybol oynuyor. Mina Güneş, 1.82 metre boyunda.

zehra-gunesin-kardesleri-2-1.jpg
Mina Güneş

1999 doğumlu olan Zehra Güneş ise 2023 yılı itibarıyla 24 yaşında ve bekar. Zehra Güneş, 1.97 metre boyunda, 82 kilo ve yengeç burcu. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zehragns18, Twitter'da @guneszehraa kullanıcı adıyla yer alıyor.

zehra-gunesin-basarilari.jpg
Zehra Güneş

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN