Zehra Güneş'in Volkan Demirel sırrı belli oldu! Neden onu seçtiğini açıkladı

Zehra Güneş'in Volkan Demirel sırrı belli oldu! Neden onu seçtiğini açıkladı

Vakıfbank ve Filenin sultanlarında yer alan Zehra Güneş, tercihini neden Volkan Demirel tarafından kullandığını açıkladı! En zengin voleybolcular arasında yer alan Zehra Güneş, merak edilen soruyu cevapladı! Başarılı voleybolcu sırrını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Filenin Sultanları'nın başarılı blokçusu Zehra Güneş, geçtiğimiz günlerde yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’i joker neden seçtiğini açıkladı. Başarılı voleybolcunun Zehra Güneş’in açıklamaları özetle şöyle…

ZEHRA GÜNEŞ NEDENİNİ AÇIKLADI

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, Hürriyet'e verdiği röportajda CEV Şampiyonlar Ligi, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları ve "Kim Milyoner Olmak İster?" programındaki performansı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Zehra Güneş'in röportajından öne çıkan noktalar:

Sezon Performansı ve Hedefler:

Yoğun bir sürecin ardından kulüplerde buluştuklarını belirterek, Süper Kupa'nın kazanılmasıyla kulüplerine döndüklerini söyledi.
Sezonun ilk yarısının beklediklerinden daha iyi geçtiğini ifade etti. Yeni bir takım oldukları için birbirlerini tanımaya çalıştıklarını vurguladı.
İlk yarıda sadece Fenerbahçe'ye mağlup olduklarını, bu mağlubiyetten ders çıkararak devam ettiklerini belirtti.
Dünya Şampiyonası'na hazırlandıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
CEV Şampiyonlar Ligi ve Başarı:

CEV Şampiyonlar Ligi'ni yedinci kez kazanma hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti.
Başarı için odaklanmanın önemine değindi ve kulüp olarak her zaman mutlu uyuduklarını belirtti.

0x0-1701935922963.jpg

Yurt Dışına Transfer İhtimali:

Yurt dışına transferin her sporcunun hayali olduğunu söyleyerek, uluslararası bir takımda oynamanın kendisi için de çekici olduğunu ifade etti.
Şu an ne istediğini bildiğini, ancak önce gerçekten sevgiden beslenen bir insan olduğunu belirtti.
Aileyle yaşamayı tercih ettiğini ve yurt dışına transferin psikolojik etkilerini düşünerek zamanla karar vereceğini söyledi.

Kardeşi ve Milli Takım:

Kardeşleriyle olan bağını ve küçük kardeşinin şehir dışında oynamaya gitmesinin kendisi için zor bir süreç olduğunu paylaştı.
Umarım kardeşleriyle aynı takımda oynayabileceği bir gün gelir dileğinde bulundu.
Paris Olimpiyat Oyunları ve Heyecan:

Paris Olimpiyat Oyunları için heyecanlı olduğunu ve bu büyük hayalinin bir kısmını gerçekleştirdiğini ifade etti.
Umarım birçok olimpiyata katılabiliriz ve başarıyla tamamlayabiliriz şeklinde umutlarını paylaştı.
Volkan Demirel ve "Kim Milyoner Olmak İster?":

Programda Volkan Demirel'i joker olarak seçmesinin nedenini, kazandığı parayı hayranı olan Ceren'in takımına bağışlamak istemesi olarak açıkladı.
Futbol hakkında hiçbir bilgisi olmadığını ve Volkan Demirel'in joker olarak çok yardımcı olduğunu belirtti. Bu sayede güzel bir işe imza attıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN