Zeki Demirkubuz- Nuri Bilge Ceylan kavgası giderek büyüyor! Küfürlü tezahürata kahkaha attı...

Aralık ayında katıldığı bir canlı yayında Nuri Bilge Ceylan'ı hedef alan Zeki Demirkubuz, Beşiktaş- Trabzonspor derbisini stadyumdan takip etti. Demirkubuz'u gören siyah-beyazlı taraftarlar Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Beşiktaş ile Trabzonspor Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş karşılaşmadan 3-2 zaferle ayrılarak 11. kez bu turnuvada şampiyonluğa ulaşırken maçın ardından yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

15 Aralık'ta vizyona giren 'Hayat' filmiyle 7 yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturan usta yönetmen Zeki Demirkubuz, derbiyi Olimpiyat Stadı'nda takip etti. Demirkubuz'u gören siyah-beyazlı taraftarlar ünlü yönetmenin yıllardır görüşmediği meslektaşı Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Taraftarların Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulunmasına kahkaha ile karşılık veren Demirkubuz, daha sonrasında ise "Yapmayın oğlum ya" diyerek siyah-beyazlı taraftarlara seslendi. O anlar sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda yorum ve etkileşim aldı.

NE OLMUŞTU?

Zeki Demirkubuz, Aralık ayında katıldığı bir canlı yayında Nuri Bilge Ceylan'ı hedef alarak "Susacak, dişini sıkacak ve bir daha tek kelime etmeyecek. Ederse, Youtube kanalı açarım, her gün düzenli yayın yaparım" açıklamasında bulunmuştu.

Ceylan ise Demirkubuz'un bu sözlerine "Ne söylerse söylesin cevap vermeyeyim diyordum, ama bu üslup karşısında ne yazık ki bu artık mümkün değil. Kendine şimdiden bir Youtube kanalı açarsa iyi eder. Yakında" diyerek yanıt vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN