Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Hüner Coşkuner, Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı içinde bulunan Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz perşembe günü 58 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Hüner Coşkuner için Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı içinde bulunan Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle vakti düzenlenen törene kardeşleri Deniz Coşkuner, Sema Gündüz Coşkuner, Metin Yavaş, Saliha Yavaş, ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı.  Hüner Coşkuner kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.  Coşkuner'in mezarı başında da dualar okundu, mezarına çiçek bırakıldı. 

huner-coskuner-son-yolculuguna-ugurlandi-9462-dhaphoto1.jpg


"YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYİN"

Hüner Coşkuner'in küpeleriyle gömülmek istediği iddialarına ilişkin olarak cenaze namazı öncesi Hüner'in ablası Deniz Coşkuner açıklama yaptı. Coşkuner, "Küpe konusunda şunları söyleyeyim. Hüner Coşkuner aksesuara çok meraklı bir insandı. Annemin namaz tespihindeki boncukları küpe yapıp kulaklarına asardı. 'Beni aksesuarlarımla gömün' kelimesi aksesuarlarını çok sevdiğini belli etmek için söylediği bir cümleydi. O anlık, espri olsun diye söylendi. Lütfen bunu yanlış yerlere çekmeyin. Biz dinini, kültürünü bilen bir aileyiz. Zaten küpeyle gömülme gibi bir şey yoktur. Bunu herkes bilir" diye konuştu.


"TEK DÜŞÜNCEM O GİTMEDİ, BİZ ONA YAKLAŞIYORUZ"

Hüner Coşkuner'in erkek kardeşi Metin Yavaş ise, "Kardeşimin Türkiye'ye yapmış olduğu yardımları biliyorum. O bence eşi bulunmaz bir sanatçıydı bence. Kardeşi olarak söylemiyorum, o öyleydi. Zaten basına çıkmayı pek fazla sevmezdi. Biz sanat için yürüdük, 3 ay önce görüştüğüm zaman bana anlamsız bir kelimeyle, anlayamayacağım bir kelimeyle 'film bitti' dedi, anlayamamıştım, sonuçta 3-4 gün içinde anladım" dedi. 

Kız kardeşi Sema Gündüz Coşkuner ise "Tek düşüncem o gitmedi, biz ona yaklaşıyoruz. Bir tek bunu biliyorum, o beni teselli ediyor. Her gün görüşüyorduk. Hep 'seni çok seviyorum' diyordu, 'seni çıkaracağız' diyordum. Anneme evlat acısı yaşatmak istemedi, gizledi, Türkiye'den gizledi, herkesten gizledi çünkü kötü bir hastalık bu, sinsi bir hastalık" diye konuştu. 


"ÇOK ERKEN GİTTİ"

Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşlarından sanatçı Gül Erda da kısa bir açıklama yaparak, "Gerçek bir değerdi. Benim için zaten kardeş gibiydi. Çok üzgünüm. Başından beri biliyordum, tek bilen bendim. Her gün konuşuyorduk. Takip ediyordum olayı. Moral veriyordum. Elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana. Ama ben böyle beklemiyordum. Gerçekten beklemiyordum çünkü ben yeneceğini düşündüm. Ama son 15 gündür iyi değildi. Önceleri az kemoterapi alıyordu. Sonradan, "90 saat terapi aldım Gül kollarım delik deşik olduö diyordu. Ama yine de çok umutluyduk. Hayallerimiz vardı. Yeni şarkımı okuyacaktı. Affedemem seni şarkımı okumuştu çok seviyordu. Ama şimdi biz O'nu affedemiyoruz, çok erken gitti" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN