Hyundai'den Rekabet Kurumu'na başvuru

Hyundai'den Rekabet Kurumu'na başvuru

Hyundai Assan'ın yüzde 30'luk kısmının Kibar Holding'den alınması için Hyundai Motor Company harekete geçti ve Rekabet Kurumu'na resmi başvuruda bulundu.

Hyundai Motor Company, yüzde 70 hissesini bünyesinde bulundurduğu Hyundai Assan Otomotiv'in tamamını bünyesine katmak için harekete geçti. 

Hyundai Assan Otomotiv'in yüzde 30 hissesine sahip olan Kibar Holding'in mevcut  hisselerini bünyesine katmak isteyen Hyundai, Rekabet Kurumu'na resmi başvuruda bulundu.

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Hyundai Assan, yüzde 70 Hyundai Motor Company ve yüzde 30 Kibar Grubu ortaklığıyla yönetildiği biliniyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer aldı.

Şirket 2 bin 500 çalışanıyla İzmit fabrikasında maksimum olarak 230 bin adet i10 ve i20 modellerini üretiyor, bu modelleri 40'tan fazla ülkeye ihraç ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN