Kovid-19 anne ve doğmamış bebeğinin canını aldı

Kovid-19 anne ve doğmamış bebeğinin canını aldı

Kovid-19 bu sefer de henüz 21 haftalık hamile olan Özgün Öztürk'ün ve karnındaki bebeğin canını aldı. Hastalığa yenik düşen Öztürk, Gazi Cemevi'nde düzenlenen ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) hayatını kaybedenlerin arasına acı bir ölüm daha eklendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yuvam İstanbul Sultangazi Çocuk Etkinlik Merkezi’nde birim asistanı olarak görev yapan 21 haftalık hamile, 30 yaşındaki Özgün Öztürk Kovid-19 hastalığına yenik düştü. 

GAZİ MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Öztürk, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi görüyordu. Hamile olan ve hastalığa yenilen genç kadının cenaze töreni bugün Gazi Mahallesi’ndeki Gazi Cemevi’nde düzenlendi. Öztürk’ün cenazesi, Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Öztürk'ün cenaze töreninde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye üst yönetimi hazır bulundu. Genç yaşta ve karnındaki bebekle hayatını kaybeden Öztürk'ün ailesini cenazede yalnız bırakmayan İmamoğlu, aileye başsağlığı diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN