Erdoğan rezervlerden haberdar değil miydi? İbrahim Çanakçı'dan çarpıcı detay: 2006'da sormuştu

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Çanakçı, "Cumhurbaşkanı ekonomi verilerden haberdar edilmedi" iddiasıyla ilgili çarpıcı bir detayı paylaştı.

Merkez Bankası Başkanı'nın değişmesi ve Berat Albayrak'ın istifası ve sonrasında iktidarın ekonomi ve hukuk alanında reform vaadi piyasalarda olumlu hava estirdi. 

Gündemimizden düşmeyen ekonomik krizi ve yaşanan son gelişmeleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve esik Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakçı yorumladı. 

Çanakçı, Berat Albayrak'ın istifasında gündeme gelen "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın rezervleri gibi ekonomi verilerinden haberdar değildi" iddiasını yorumladı. 

Çanakçı "2005 ya da 2006'daki bir sunumda Cumhurbaşkanı Merkez Bankası'nın net rezervlerini sordu. Şimdi yanlış bilgi gidiyor olabilir. Bu konularda doğru ve net bilgi sahibi olmak istiyorsa danışmanlarından birini DEVA Partisi'nin açıklamalarını takip etmekle görevlendirebilir" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN