IPhone 12 ne zaman çıkacak? İşte özellikleri

IPhone 12 ne zaman çıkacak? İşte özellikleri

Eylül ayında yapılması beklenen IPhone 12 tanıtımının pandemi nedeniyle ertelenmesi üzerine, teknoloji takipçileri gözlerini Apple’dan gelecek habere çevirmişti. Beklenen açıklama sonunda geldi. Peki, IPhone 12 ne zaman çıkacak? İşte özellikleri...

Akıllı telefonda bir dünya markası olan Apple’ın, yeni iPhone modelini ne zaman çıkaracağı merakla bekleniyordu. Ünlü teknoloji markasından yapılan açıklamaya göre, 'iPhone 12' ismiyle piyasaya çıkacak olan modelin tanıtımı Ekim ayı içinde yapılacak. İşte, IPhone 12 hakkında merak edilenler ve özellikleri…

IPHONE 12 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dünya devi Apple, kullanıcılar arasında 'iPhone 12' adıyla bilinen yeni modelini Eylül ayı içerisinde çıkarmayı planlıyordu. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle üretimde ve teslimatta gecikmeler olabileceğini aylar öncesinden duyurmuştu.

Ünlü markadan gelen açıklamaya göre Iphone 12, ABD'nin California eyaletindeki Apple Park'ta düzenlenen bir etkinlikle 13 Ekim Salı günü takipçilerine sunulacak. Etkinliğin başlanma saati ise, Türkiye saati ile 20.00 olarak duyuruldu.

Etkinliğin davetiyelerinde ise ‘Merhaba hız’ anlamına gelen ‘Hi, Speed’ vurgusu dikkatlerden kaçmadı.

phone-2.jpg

Bununla birlikte,Apple Park'ta yapılacak olan etkinliğin Türkiye'deki takipçilerine yönelik "Sıkı tutunun" sloganının yer aldığı tanıtım versiyonunda da yeni çıkacak olan cihazların hızı "Olağanüstü yenilikler, olağanüstü bir hızla geliyor." sözleriyle yer aldı.

IPHONE 12 ÖZELLİKLERİ

Iphone bilindiği üzere 5G teknolojisinde piyasaki rakiplerinden geri durumdaydı. Google, Motorola, Samsung, Huawei, LG gibi 5G’li telefonlara sahip olan rakipleri arasındaki farkı kapatmayı amaçlayan Apple, yeni iphone 12 modelini 5G’li olarak çıkaracak.

Kasasının tasarımında Eylül ayında tanıtımı yapılan iPad’lere benzerlik olacağı tahmin edilen iPhone 12’nin 4 farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacağı da beklentiler arasında.

phone-3.jpg

Amerikan medya ve tekonoloji sitesi CNET'te bulunan habere göre; Apple Park’ta yapılacak etkinlikte iPhone 12 modelinin yanı sıra yeni kablosuz kulaklıkların da tanıtımının yapılması bekleniyor.

Apple’ın en son mobil yonga seti A14 Bionic ile gelmesi tahmin edilen iPhone 12 serisinin 4 farklı versiyondan oluşacağı ön görülüyor.  Şu ana kadar ortaya çıkan verilere göre bu 4 model arasında, standart iPhone 12’nin iki ve üst model olan iPhone 12 Pro'nun yine iki farklı versiyonu yer alacak.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN