İran: ABD gemileri ve üsleri füzelerimizin menzilinde

İran: ABD gemileri ve üsleri füzelerimizin menzilinde

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hossein Nejat, ABD'nin Körfez'deki üslerinin ve uçak gemilerinin İran füzelerinin menzili içerisinde olduğunu belirtti.

İran  ile ABD arasındaki gerilim'de Tahran'dan son dakika açıklaması geldi. ABD’nin İran’a yeni yaptırımlar uygulamasının konuşulduğu bu günlerde, Tahran yönetiminden zehir zemberek bir açıklama geldi.

İran’ın Tasnim haber ajansında yer alan habere göre Nejat, “Amerikan üsleri füzelerimizin menzili içerisinde. Eğer bir hata yaparlarsa, füzelerimiz onların uçak gemilerini yok eder. Amerikalılar, İran’la askeri olarak karşı karşıya gelmenin nasıl bir sonuca yol açacağının farkında” dedi.

ABD ve İran arasında gerilim son haftalarda sert şekilde tırmandı. ABD geçen yıl nükleer anlaşmadan çekilmesinin ardından Tahran’a yönelik ABD yaptırımlarını da tekrar devreye sokmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN