İstanbul Aydın Üniversitesi'nden öldürülen Aylin Sözer'e veda

Kemal Delbe tarafından vahşice öldürülen Aylin Sözer'in ölümünün ardından öğretim görevlisi olduğu üniversitede anma törenini gerçekleştirildi.

Eski sevgilisi olduğu ileri sürülen Kemal Delbe tarafından vahşice öldürülen Aylin Sözer'in ölümünün ardından öğretim görevlisi olduğu İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından anma töreni düzenlendi. 

Tüm öğretim görevlileri ve dekanın cübbeleri ile katıldığı anma töreninde, bahçeye üzerinde "İyilik meleğimiz seni unutmayacağız" yazılı Sözer'in fotoğrafı yerleştirildi. 

"ASLA TELAFİ EDİLEMEYECEK BİR KAYIPLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Anma töreninde konuşan İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli, şunları söyledi:

"Çok zor bir yıl oldu. Hep birlikte bu zorluklarla mücadele ettik. Ama bu yılın sonunda asla telafi edilemeyecek, hepimizi üzüntüye gark eden, elimizi kolumuzu bağlayan, çaresiz bırakan elim bir kayıpla karşı karşıya kaldık. Varlığıyla bizlere güç katan, dokunduğu her noktaya güzellik ve sevgisini yayan, tükenmek bilmeyen enerjisiyle Türkiye'nin hemen her ilinde eğitimler veren, eğitim camiasının ve öğrencilerimizin göz bebeği, eğitimin gönülden gönüle köprü olduğuna inanan ve bunu uygulayan bir hocamızı, Dr. Aylin Sözer'i vahşi bir cinayete kurban verdik."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN