Yakılarak katledilen Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlanıyor

Yakılarak katledilen Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlanıyor

Maltepe'de Kemal Ayyıldız tarafından öldürülen akademisyen Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlanıyor.

Maltepe'deki evinde feci şekilde öldürülen İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer için cenaze töreni düzenlendi.

Aylin Sözer için Gülsuyu Mezarlığı'ndaki camide düzenlenen törene Sözer'in ailesi, dostları, akademisyen arkadaşları, öğrencileri katıldı.

Camide, Aylin Sözer'in babası Ayhan, annesi Safiye ve kız kardeşi Nilay Sözer, tabutun başında taziyeleri kabul etti. 

aylinsozer-jpg1.jpg

'İYİLİK MELEĞİMİZ SENİ UNUTMAYACAĞIZ'

Tabutun önüne "İyilik Meleğimiz seni unutmayacağız" yazısının bulunduğu Aylin Sözer'in fotoğrafı konuldu. Aylin Sözer'in kız kardeşi Nilay Sözer, tabutun başına kırmızı bir tülbent serdi. Burada Aylin Sözer için cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailenin yanın sıra Söz'in öğrencileri ve yakınları da katıldı. Aylin Sözer'in cenazesi, Gülsuyu Mezarlığı'na defnedildi.

aylinsozer1.jpg

AYLİN SÖZER'İN AİLESİ YALANLADI: ŞAHIS İLE BİR BAĞI YOK

Maltepe'de İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer'in Kemal Ayyıldız adlı erkek tarafından öldürülmesinden sonra birçok haberde yanlış bilgiler yer aldı. Katil Ayyıldız ile Sözer arasında bir ilişki olduğu yönündeki haberleri sert bir dille yalanlayan aile, bu iddiaların katil Ayyıldız tarafından ceza indirimi sağlanması için uydurulduğu söylendi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN