İstanbul Bağcılar'da DAEŞ operasyonu

İstanbul Bağcılar'da DAEŞ operasyonu

İstanbul'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele ekipleri Bağcılar ve Sultanbeyli'de önceden belirlenen adreslere baskınlar düzenledi.

Güvenlik güçleri terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonları sürdürüyor. İstanbul polisi, Bağcılar ve Sultanbeyli'de DAEŞ'e yönelik şafak operasyonu düzenledi.

15-11/27/e0e7be62dc8c293a6234bb3d751a811c-1448604572

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Bağcılar olmak üzere tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin desteği ile eş zamanlı operasyon düzenledi.

15-11/27/ab8cefe80d1ad4c2c4f74d53681e431b-1448604588

Özel harekat ve sivil polis ekipleri Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmana gelerek burada bulunan bir şüpheliyi gözaltına aldı. Polis ekipleri şüphelinin evinde aramalar yaptı.

15-11/27/e182a7766d0c98e6077e937b20033a8b-1448604604

Opeasyona Özel Harekât Şube Müdürlüğü destek verdi. İstanbul'daki DAEŞ operasyonunun bir diğer adresi ise Sultanbeyli oldu. Polis ekipleri Sultanbeyli'de bazı adresleri basarak gözaltılar gerçekleştirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN