İYİ Partili Erdem'den Thodex tepkisi

İYİ Partili Erdem'den Thodex tepkisi

İYİ Partili Bahadır Erdem, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, güven kazanmak için çok sayıda ünlüyü reklamında oynatarak, yaklaşık 2 milyar dolarlık vurgun yapmasına tepki gösterdi: Mankenlere kırmızı elbise giydirdiler, 400 bin insanı dolandırdılar.

Yaklaşık 2 milyar dolarla yurt dışına çıktığı iddia edilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, birçok ünlü ismi reklam yüzü olarak kullandığı ortaya çıktı.  

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, ünlü isimlerin de alet edildiği büyük vurguna tepki gösterdi.

“MANKENLERE KIRMIZI ELBİSE GİYDİRDİLER, 400 BİN İNSANI DOLANDIRDILAR” 

Erdem, “3-5 mankene kırmızı elbise giydirdiler ve insanların ekonomik sıkıntı ile ne yapacaklarını bilmez halde para kazanma ihtiyacını sömürerek Thodex ile 400.000 insanı dolandırdılar. Para nerede? Uçtu. Haklar korunacak mı? Hayır. Kimse nasıl korunabileceğini biliyor mu? Hayır. Yazıktır” dedi. 

 

HANGİ ÜNLÜLER REKLAM YÜZÜ OLDU? 

Thodex için objektif karşısına geçen ünlü isimlerden bazıları şöyle: 

Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Yağmur Ün, Aleyna Solaker, Gökçe Akyıldız, Melisa Döngel, Selin Şekerci, Burak Sevinç, Cansel Elçin, Necip Memeli, Barış Kılıç, Aleyna Serra, Pelin Karahan, Burcu Esmersoy. 

Thodex’in reklam yüzü olan ünlüler, bu kareleri sosyal medya hesaplarından da paylaşmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN