Karamollaoğlu'ndan yaptırım tepkisi: ABD çifte standartlı yaklaşımını gösterdi

Karamollaoğlu'ndan yaptırım tepkisi: ABD çifte standartlı yaklaşımını gösterdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Türkiye’ye yönelik CAATSA yaptırımına “ABD bu tavrı ile Türkiye'ye karşı çifte standart yaklaşımını bir kez daha göstermektedir” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD’nin Türkiye’ye yönelik S-400 yaptırımlarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden İngilizce tweet paylaşan Saadet Partisi lideri, “Her zaman olduğu gibi, ülkemize yönelik her türlü dış tehdide karşı olduğumuz açıkça bilinmelidir” ifadelerini kullandı.

ABD’nin yaptırım kararını şiddetle kınadığını belirten Karamollaoğlu şunları yazdı:  

ABD, bu tavrı ile Türkiye'ye karşı çifte standart yaklaşımını bir kez daha göstermektedir. 

Her zaman olduğu gibi, ülkemize yönelik her türlü dış tehdide karşı olduğumuz açıkça bilinmelidir. 

 

 

NE YAŞANDI? 

ABD, Rusya'dan S-400 sistemlerinin alımı nedeniyle Türkiye'ye bazı yaptırımlar uygulama kararı almış, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve başkanlık yetkililerinden Mustafa Alper Deniz, Serhat Gençoğlu ve Faruk Yiğit'i yaptırım listesine eklemişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN