Volkan Konak'ın eşi Selma Konak kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?

Volkan Konak'ın eşi Selma Konak kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?

1992 yılında dünyaevine giren Volkan Konak ile Selma Konak çiftinin 'Şimal', 'Volkan' ve 'Derin' adlarında 3 çocuğu bulunuyor. Karadeniz şarkılarını kendi tarzıyla yorumlayan Volkan Konak, 2016 yılındaki bir konserinde eşine hâlâ aşık olduğunu dile getirmişti. İşte, Selma Konak biyografisi...

90'lı ve 2000'li yıllarda Karadeniz türküleriyle ve şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, 'Kuzeyin Oğlu' adlı eğlence programıyla uzun yıllar televizyon ekranlarında boy gösterdi. Bir konserinde vasiyeti hakkında konuşan başarılı şarkıcı, "Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi. Bir kutuya koyup Karadeniz'imin üstüne bir helikopter ile savursunlar tüm küllerimi özellikle Trabzon'umun üstüne" ifadelerini kullandı.

2021-06-06-152638.jpg
Selma Konak ve Volkan Konak

VOLKAN KONAK'IN EŞİ SELMA KONAK'IN HAYAT HİKAYESİ

Selma Konak ile Volkan Konak 1992 yılında evlendi. Çift, dünyaya gelen çocuklarına sırasıyla 'Şimal', 'Volkan' ve 'Derin' adlarını verdi.

Birbirlerine olan aşklarıyla bilinen Selma Konak ile Volkan Konak çifti, mutlu bir aile tablosu çiziyor. Ünlü Karadeniz şarkıcısı 2016 yılında verdiği bir konserinde ailesiyle ilgili şunları söyledi: "24 yıldır aynı kadına aşığım, 6 aylık bir kızım var, canım sıkıldıkça çocuk yapıyorum"

Evliliği boyunca gözlerden ve magazin basınından uzak duran Selma Konak, evinde çocuklarıyla vakit geçiriyor. Hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @selma.konak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

2021-06-06-152613.jpg
Selma Konak

VOLKAN KONAK: HERKESİ SEVMEM

Televizyonda yaptığı 'Kuzeyin Oğlu' programında herkesi sevmediğini dile getiren Volkan Konak, "Yere tüküren bir herifi sevmem. Kula kul olmuş birini sevmem. Kadına şiddet uygulayan bir herifi sevmem, normal değil. Bu insanlar, kapımızdan geçmesin, yaşasınlar ömürleri uzun olsun ama bizi dinlemesinler. Bazıları bozuluyor. 'Hem ticari olarak hem de bir sanatçı olarak böyle söylememeli' diyorlar. Ben sanatçı değil, müzisyen, müzik işçisiyim belki de fark ondan kaynaklanıyor" dedi.

Korkak insanı da sevmediğini de belirten ünlü şarkıcı, "Bir herifin köşesi olacak. Yürüdüğü zaman kadını arkadan 'Herif ya, kaldırımlar gibi' diyecek. Herif herif gibi olacak, ne o ya sidikli adamlar, bırakın bu işleri" ifadelerini kullandı.

Volkan Konak, erkek hayranlarından yanlarında oturan kadınlara, "Sevgilim, bahar ve yaz kokusu geldi burnuma. Bir dilim kavun gibi mis gibi kokuyor dünya. Yanımdasın ya şu an dünya bir kavun gibi mis gibi kokuyor" cümlesini söylemelerini isteyerek devam etti ve esprili bir dille, "Deyiverin bunu. Animasyon yapın siz de. Oturmayın öküz gibi" dedi.

1024xauto-1.jpg
Volkan Konak, Şimal Konak, Selma Konak, Volkan Konak (oğlu)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN