Anayasal krize dönüşen yargı krizi nasıl çözülecek? Prof. Dr. Adem Sözüer yorumluyor...

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunumuyla ekranlar gelen Bi’ Karar Ver programı, gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. 22 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'de izleyenleriyle buluşacak yapımın konuğu, hukukçu Prof. Dr. Adem Sözüer olacak. Sözüer, Yargıtay'ın AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin savcı görevlendirilmesi ve Bahçeli’nin 50+1 açıklamaları başta olmak üzere pek çok kritik konuyu sizler için değerlendirecek.

KARAR TV ekranlarında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunumuyla yayınlanan Bi’ Karar Ver, gündemin kritik haber başlıklarını tartışıyor. 22 Kasım Çarşamba günü, birbirinden kritik konuların masaya yatırılacağı programın konuğu ise, hukukçu Prof. Dr. Adem Sözüer olacak.

Peki,

Yargıtay'ın AYM üyeleri hakkında yaptığı suç duyurusuna ilişkin Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmesi hukuki açısından ne gibi riskleri beraberinde getirir?

50+1 tartışmaları nereye varır ve bu durum yeni anayasa hazırlıklarına zemin hazırlar mı?

Yargıtay'ın iddianamesi kabul edilirse, AYM üyeleri nerede yargılanacak?

Konu Başlıkları:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete tek zam yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar ile birlikte, Hamas'ın elindeki rehineler için devreye girildiğini açıkladı: Rehine takası için devredeyiz.

Özgür Özel'den Erdoğan'a 50+1 mesajı: Anayasayı bizimle değiştiremeyeceksin.

CHP Lideri Özel'in Chakar'ın elini öpmesi ortalığı karıştırdı.

Rahmi Koç, ülkedeki memur ve vekil sayısının fazlalığı hakkında konuştu: Türkiye'ye 2 milyon memur ve 200 vekil yeter.

Kamuoyunun merakla araştırdığı cevapların konuşulacağı yapım, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de KARAR TV YouTube kanalı üzerinden canlı şekilde yayınlanacak.