Bi' Karar Ver'de gündem değerlendirildi

Yıldıray Oğur, Elif Çakır ve Osman Sert KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında gündemin öne çıkan haber başlıklarını değerlendirecek. Canlı yayın 7 Mart 11.00'de gerçekleştirilecek. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Altılı Masa ortak Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. 6 partinin genel başkanlarının vermiş olduğu ortak kararla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı oldu.

➣Meral Akşener ayrılma kararı aldığı Millet İttifakı'na geri döndü. Akşener ittifakın içerisinde tekrar yer almak için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcıları olarak görev almasını talep etti.

➣Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından liderlerden ilk açıklama: Türkiye için şimdi kenetlenme vakti

➣CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

➣CHP'li Özgür Özel'den HDP'nin çağrısına yanıt: Ziyaret olasıdır

➣Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete "kentsel dönüşüm" üzerinden yüklendi. CHP'nin yönettikleri belediyelerde kentsel dönüşüm konusunda kendilerine engel olduğunu söyleyen Erdoğan, "Hadi bakalım İzmir'in belediyesi zatı şahanelerinde. Karabağları değiştirin, dönüştürün, bir adım atın. Ana muhalefet olarak baştasın. Büyükşehir belediye başkanına söyle, ne yaparsa yapsın görelim, biz de alkışlayalım." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN