Emiliano Martinez sevinçten ağladı, TRT Tercümanı da ağlayarak çevirdi!

2022 Dünya Kupasını kazanmasının ardından Arjantinli futbolcular mutluluk gözyaşlarını kameralardan gizleyemedi. Röportaj verdiği esnada sevinçten ağlayarak açıklamalar yapan Arjantin'in kalecisi Emiliano Martinez'in söylediklerini çeviren TRT Tercümanının ise o anları yine ağlayarak Türkçe'ye çevirmesi sosyal medyada viral oldu.

Kıyasıya geçen 2022 Dünya Kupası'nda kazanan Arjantin oldu. Arjantin, penaltılara giden finalde Fransa'yı mağlup ederek 36 yıllık kupa hasretini dindirdi. Arjantin'in kalecisi Martinez ise Altın Eldiven ödülüne layık görüldü.

MARTİNEZ SEVİNÇTEN AĞLADI, TERCÜMAN DA AĞLAYARAK TERCÜME ETTİ

TRT tercümanı, Martinez'in sevinçten ağlayarak yaptığı açıklamaları aynen kendisi de ağlayarak Türkçe'ye tercüme etti. Mücadelenin ardından konuşan 30 yaşındaki Martinez, kupa yolunda çok acı çektiklerini söylerken, "Çok acı çektik. Geriden döndük. Sanki kaderimizde acı çekmek vardı. Sonunda oldu. Gol atıyorduk, olmuyordu."

"SONUNDA KAZANDIK, SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM"

"Tanrıya şükürler olsun, sonunda kazandık. Hala inanamıyorum. Kelimeleri bulamıyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum. Bütün arkadaşlarımın unutmayacağı bir an yaşıyoruz. Her şey istediğimiz gibi oldu. Ailem de burada. Hepsi çok mutlular. Çok sevindiler" dedi.

Öte yandan, TRT Tercümanının yaptığı o tercüme ise sosyal medyada çok kısa sürede viral oldu.