Gelecek Partili Kerim Rota: Açık ara kazanılacak bir seçimin planlaması için cesaret gerekiyor

KARAR TV ekranlarında her hafta perşembe ve cuma günleri saat 11.30'da yayınlanan Orta Dalga programının bugünkü konuğu Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota oldu. Gazeteci Gülay Erdemli'nin sorularına yanıt veren Gelecek Partili Kerim Rota cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik konuştu. Rota, "Bu işi değiştirebilecek olan sandığa gidecek vatandaşlarımızdır! Açık ara kazanılacak bir seçimin planlaması için cesaret gerekiyor. Hedef bu olacak." ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN

Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota 'Orta Dalga' programında Gülay Erdemli'nin sorularını yanıtladı.

"BU İŞİ DEĞİŞTİREBİLECEK OLAN VATANDAŞIMIZDIR"

Gülay Erdemli, Orta Dalga programında Altılı Masa'nın ekonomi modelinin nasıl işlediğini ve bu planlamaların nasıl kamuoyu ile paylaşılabileceği sorularına değinirken Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota'ya Altılı Masa'nın hedeflerini sordu. Gelecek Partili Kerim Rota seçimin sandıkta nihayete erebileceğinin altını çizerek, "Bu işi değiştirebilecek olan sandığa gidecek vatandaşlarımızdır! Açık ara kazanılacak bir seçimin planlaması için cesaret gerekiyor. Hedef bu olacak. Bu cesareti ve zamanı bekleyeceğiz. Hedef anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olunması. Bu durum sandıkta çözüme kavuşacak." şeklinde konuştu.

ekrn-grotnusu.png

"EKONOMİ ÇOK DAHA İYİ BİR SEVİYEDE OLACAK"

Altılı Masa'nın ekonomi yönetiminden, çalışma ve programlarından bahseden Gelecek Partili Kerim Rota 'insanlar bu zamanda yaşadığı kadar umutsuz olmayacaklar' diyerek konuşmalarını yaptı. Rota, "Türkiye'de istisna piyasası ve ekonomi çok daha iyi bir seviyede olacak. Bunu yaptığımız çalışmalar ile göstereceğiz. Türkiye'nin uluslararası standartlarda ekonomisi, demokrasisi ve yargı sistemi oluştuğu noktada hem istihdam piyasası hem ekonomi çok daha iyi bir seviyede olacak." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN