Ali Bayramoğlu: HDP Altılı Masa'nın tercihini etkilemek istiyor

KARAR TV'nin Sadece Gündem programında Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi. Eski ülkü ocakları başkanına uygulanan suikast ve MHP içerisindeki sessizlik ikilinin gündemiydi. Ali Bayramoğlu HDP'nin cumhurbaşkanlığı aday tartışmasında etkili olduğuna değinerek, "HDP Altılı Masa tercihini etkilemek istiyor. Kapatılma HDP'nin stratejisini etkiliyor." ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN

KARAR TV'nin Sadece Gündem programında Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan gündeme dair sıcak gelişmeleri konuştu. Sadece Gündem her hafta çarşamba günü saat 14.00'de canlı olarak yayınlanıyor.

kgfbmdsosdf.png

İsmet Berkan Sinan Ateş'in öldürülmesi üzerine şu ifadelere yer verdi: "Bu bir tiyatro değil bu gerçek hayat bunun izahı yok. MHP günlerce sessiz kaldı." Bu sözler üzerine Ali Bayramoğlu şiddetin siyasi boyutuna değindi. Bayramoğlu, "Siyasetin bir şiddet mekanizması üzerine kurulduğu gayet açık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bugüne kadar hiçbir şey söylemedi. Burada karanlık bir hadise var." şeklinde konuştu.

"HDP ORTAK ADAYA DESTEK VERMEYE HAZIR"

Anayasa Mahkemesince, Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) kapatılması istemiyle açılan davaya yönelik konuşan Ali Bayramoğlu, "Üst üstte gelen açıklamalara göre HDP'nin daha çok dikkate alınması gerektiği görüldü. Özellikle de cumhurbaşkanlığı aday sürecinde HDP'nin oy oranına bakıldığında hafife alınmaması gerekiyor. HDP ortak adaya destek vermeye hazır birinci veya ikinci turda. HDP ayrıca Altılı Masa'nın tercihini de etkilemek istiyor. Kapatılma durumu HDP'nin stratejisini de etkiliyor." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN