Kocaeli'de firar eden koyunlar ortalığı birbirine kattı! Görenler ise kahkahaya boğuldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sürüden ayrılan bir koyun ile kuzu ortalığı birbirine kattı. Komedi filmlerini andıran görüntülerde ise iki yaramaz koyun ve kuzu, bir muhabiri kovaladı ve otomobil sürücülerine zor anlar yaşattı. Yüzleri gülümseten o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Sürüden ayrılan bir kuzu ve koyun, ortalığı birbirine kattıkları yetmezmiş gibi bir de muhabiri kovaladılar. O anlar ise komedi filmlerini anımsattı.

Komedi filmlerini aratmayan olayda sürüden kaçan bir kuzu ile koyun, İzmit caddelerinde gezintiye çıktı. Her gördükleri vatandaşın peşine takılan iki yaramaz, buldukları yeşil alanlarda otlamayı da ihmal etmedi.

"AZ DAHA ÇARPIYORDUM, SON ANDA KURTULDUM"

Caddede koşuşturan kuzu ile koyuna daha sonrasında sokakta gezen köpekler saldırdı ve iki küçükbaş ürkünce kaçmaya başladı. Bu sırada ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü, kaza yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameralara saniye saniye yansırken motosiklet sürücüsü, "Az daha çarpıyordum, son anda kurtuldum" dedi.

Daha sonrasında merdivenleri tırmanan kuzu ile koyun, Topçular Camisi'ne girmek istedi. Namaz kılan cemaat koyun ise kuzunun içeriye girmesine engel oldu. Öte yandan sevimli kuzu ile koyun gördükleri herkesin peşine takılırken, kendilerini sevdirmeyi de ihmal etmediler.

MUHABİR İLE KOYUNUN OYUNU KAHKAHAYA BOĞDU

Olayı yanlış anlayan vatandaşlar ise çareyi kaçmakta buldu. Kahkahaya boğan görüntülerde olayı yanlış anlayan vatandaşlardan biri olan muhabir, koyunun peşine takılması ile caddede adeta köşe kapmaca oynadı.

2 SAAT BOYUNCA İSTEDİKLERİNİ YAPTILAR

Yaklaşık 2 saat boyunca özgürlüklerinin tadını çıkartan kuzu ile koyuna, İzmit Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri müdahale etti. Ekipler kuzu ile koyunu alarak, sahibini bulmak üzere müdürlüğe götürdü.

O neşeli anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir