Köpeğin üzerinden geçen sürücü arkasına dahi bakmadı!

İstanbul Tuzla'da etrafı iki sokak köpeği ile sarılan sürücü, köpeklerin koşmasını aldırış etmeden ilerlemeye başladı ve köpeklerden birisini ezdi daha sonrasında arkasına dahi bakmadı. Bacakları kırılan köpeğin yardımına çevredekiler koşarken o anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Tuzla'da iki sokak köpeğine denk gelen sürücü, bir süre sakince bekledikten sonra köpeklerin uzaklaşmasının daha fazla beklemeden hızla ilerlemeye başladı ve köpeklerden birinin üzerinden geçti. Daha sonrasında arkasına dahi bakmayan sürücü, ezdiği köpeğin bacaklarını kırdı.

Dün İstanbul Tuzla Akfırat Mahallesi’nde bir fabrikanın önünde meydana gelen olayda iddialara göre, lüks cipiyle seyir halinde olan sürücü, iki sokak köpeğin havlayarak peşinden koşmasıyla 4 yaşındaki köpeği ezdi, ardından arkasına dahi bakmadan kaçtı. Köpek aracın altından kıvranarak çıkarken, birkaç metre sonra yere yığıldı. Acılar içerisinde yerde kıvranan köpeğin yardımına hayvanseverlerden Volkan Baltacıoğlu koştu.

"KÖPEĞİN DURUMU ÇOK İYİ DEĞİL"

Baltacıoğlu, köpeği en yakın veterinere görüntünle köpeğin bacaklarının kırıldığını ve iç kanamasını olduğunu öğrendi. Hayvansever Volkan Baltacıoğlu, “Şu gördüğünüz yol üzerinde bizim burada baktığımız sokak hayvanları var. Bunlar yemeklerini verdiğimiz, bakımlarını yaptığımız hayvanlar. Burada bazen araçların yanına doğru koşuyorlar. İşte o gelen araca da yine koşmuşlar. Araç önce durur gibi olmuş sonra hayvanı ezip geçmiş. Hayvanın da durumu şu anda çok iyi değil. İç kanaması olduğunu söylüyorlar. Tabii biz veterinere götürdük. 25 bin TL gibi bir ücret çıktı bize. Şu an tedavilerini yaptırdık. Bakıyoruz sonucu gözetleyeceğiz.

"VETERİNER 'ÇOK DA ÜMİT BAĞLAMAYIN' DEDİ"

Kamera görüntülerinde bir cip önce bir duruyor, bakıyor sonra da hayvanın üzerinden geçip gidiyor. Zaten açık net görünüyor. Bizim beklentimiz en azından buraya gelip bir baksaydı ne oldu ne bitti diye. Buradan öyle hayvan ezip geçti, durmadı bile. Zaten buradan geçen biri galiba. Bekliyoruz 2 gündür buraya uğramadı. Bana veteriner, 'Çok da ümit bağlamayın' dedi. Ama ben yaşatmak için elimden geleni yapıyorum“ dedi.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler