Hayvana zulüm sona ermiyor: Köpeği yakarak öldürdüler!

Hayvana zulüm sona ermiyor: Köpeği yakarak öldürdüler!

Hayvanlara karşı işlenen suçlar sona ermezken şiddetini de arttırmaya devam ediyor. İstanbul'da sahipli olduğu düşünülen bir köpek yakılarak öldürüldü. Acımasızca öldürülen köpeği kurtarmaya çalışan çevredeki vatandaşlar, "Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan." diyerek tepki gösterdi.

Hayvana karşı nefret söylemleri sosyal medyada bilinçli şekilde yayılırken hayvanlar da şiddetin hedefine oturtuluyor. Hayvan barınaklarındaki korkunç görüntülerin izleri silinmeden yürekleri sızlatan bir vahşet tablosu daha geldi.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, tasma ve zinciri olduğu belirtilen bir köpeği yakarak öldürdü.

'GELDİĞİMİZDE KÖPEK HALA YANIYORDU'

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaf, yanan köpeğin üzerine su döktü. Yanıklar nedeniyle ağır yaralanan köpek kurtarılamadı. Acımasızca öldürülen sokak köpeğini kurtarmaya çalışan esnaf Ramazan Mesut Yılmaz, "Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan. Önce ateş yakılmış burada. Ne olduğuna bakmaya geldiğimizde köpeği gördük. Bizim de köpeğimiz var, o durumu görünce çok kötü olduk. Etrafa sorduk sahibi var mı diye. Tasması ve zinciri vardı. Olabildiğince söndürmeye çalıştık ama, kurtaramadık" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN