Ağrı'da katliam var! 'Onlarca sokak köpeğini öldürüp çöpe attılar'

Ağrı'da katliam var! 'Onlarca sokak köpeğini öldürüp çöpe attılar'

Hayvan barınaklarındaki vahşet görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Ağrı'da kısırlaştırmak için toplanan sokak köpeklerinin öldürüldüğü ve çöpe atıldığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler isyan ettirirken vahşet, 'Ağrı'da katliam var' etiketiyle ülke gündemine oturdu.

Konya Hayvan Barınağı'nda geçtiğimiz aylarda bir köpeğin kafasına kürekle vurularak öldürülmesi olayının kanayan yarasını kapatamadan Eskişehir'de masum canların içler acısı görüntüleri vicdanları sızlatmaya devam etti. Hayvan barınaklarındaki 'vahşet'e bu kez Ağrı Hayvan Barınağı da katıldı.

Sosyal medyada gündem olan olayda iddiaya göre, sokak köpekleri kısırlaştırılmak için toplandı. Hayvanseverlerin paylaştığı görüntülerde toplanılan onlarca sokak köpeğinin öldüğü ve bazılarının çöp poşetiyle olmak üzere Ağrı Belediyesi Bakımevi önü ile belediyenin çöplüğüne atıldığı ortaya çıktı.

Vicdanları sızlatan vahşet görüntüleri ile ilgili isyan eden hayvanseverler, #AğrıdaKatliamVar etiketiyle "Kötüsünüz, alçaksınız...", "Bu nasıl bir vicdansızlık bu nasıl bir zalimlik @SavciSayan ??? @agribelediyesi_ Yavru köpekler öldürülmüş...Bebek katili belediyelere hergün bir yenisi ekleniyor...Sahi bu cinayet sonrası rahatça yaşamaya devam edebiliyor musunuz?", ve "Patnos sokaklarından topladığınız köpekleri nereye götürdüğünüzü sorduğumda “ağrı barınağına” demiştiniz, tam olarak burası mı?!" yorumlarını yaptı.

Pati Koruyucuları Derneği ise sosyal medya hesabından olaya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN