TOGG'dan gemlik fabrikasının açılışına dakikalar kala yeni görüntüler

Türkiye'nin yerli otomobil projesi TOGG'dan, Gemlik'teki fabrikanın açılışına dakikalar kala yepyeni görüntüler geldi. Öte yandan TOGG ise fabrikanın açılışını sosyal medya hesaplarından "Dün, bugün, gelecek... Devrim mühendislerine saygıyla. #YeniLig şimdi Gemlik." şeklinde bir paylaşım yaparak duyurmuştu. TOGG'un yeni görüntüleri ise kameralara böyle yansıdı.

Yerli otomobil TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki dev fabrikasının açılışına dakikalar kala yepyeni görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun Bursa'nın Gemlik ilçesindeki dev fabrikasının açılışına dakikalar kaldı. Herkes büyük bir merak ile fabrikanın açılışını beklerken TOGG'dan ise sosyal medyadan yeni paylaşımlar geldi.

DAKİKALAR SONRA GERÇEKLEŞECEK OLAN AÇILIŞTAN YENİ GÖRÜNTÜLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla dakikalar sonra gerçekleşecek olan açılışa binlerce ziyaretçi katılacağı tahmin edilirken açılıştan yaklaşık 4 saat önce ise TOGG'un sosyal medyadan paylaştığı gönderi dikkat çekti. TOGG sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dün, bugün, gelecek... Devrim mühendislerine saygıyla. YeniLig şimdi Gemlik" notu yer alıyordu ve bu gönderi kısa sürede büyük etkileşim aldı.

ARACIN İSKELETİ VE ALT YAPISI DA SERGİLENİYOR

Türkiye'de milyonlarca kişinin beklediği açılış öncesi, sahneye TOGG otomobillerinin yanına bir Devrim aracı da konuldu ve birlikte sergilendi. Ayrıca alanda aracın iskeleti ve alt yapısının da bulunduğu ayrı bir yapı daha konuldu.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

TOGG'UN GEMLİK FABRİKASI SAAT KAÇTA AÇILACAK? NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

29 Ekim'de gerçekleşecek olan TOGG Gemlik Kampüsü açılışı, yeni otomobili görmek isteyenler için büyük bir merak konusu oldu. TOGG'un Bursa'da yer alan Gemlik Kampüsünün açılış töreni ise bugün saat 18.00'da başlayacak. Yayını ise TOGG'un resmi YouTube hesabından buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler