Nebati, ikinci Togg'a talip

Nebati, ikinci Togg'a talip

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Togg'un ikincisine talip olduğuna işaret ederek, "Şimdi bu aracın da keyfini süreceğiz. Sayın Varank'a buradan da çağrım var. Çünkü bu aracın temeline gelirken de aynı talepte bulunmuştum. Bundan önceki konuşmalarda da ben milletvekili, genel başkan yardımcısıyken de 'bu aracın ikincisini istiyorum' diye heyecana kapılan birisi olarak istemiştim." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un ikincisine talip olduğunu söyleyerek, "Sayın Varank'a buradan da çağrım var. Çünkü bu aracın temeline gelirken de aynı talepte bulunmuştum. Bundan önceki konuşmalarda da ben milletvekili, genel başkan yardımcısıyken de bu aracın ikincisini istiyorum diye heyecana kapılan birisi olarak istemiştim. Yaş şimdi 58'e geldi artık bu arabaya binmenin zamanı geldi." dedi.

Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılış töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nebati, "Yani özellikle benim heyecanım daha fazla. Bir çocuğun güzel bir şeye kavuşması, bir gencin üniversiteyi kazanması, üniversiteden mezun olmuş bir doktorun hastanede işe başlamış olması gibi ya da bir evlilik heyecanı gibi bir heyecan yaşıyorum. Ve bu heyecan bizi daha iyi yerlere götürecek olan bir heyecanın da paylaşımı aslında." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin artık Devrim araçlarının durdurulduğu dönemdeki bir Türkiye olmadığına dikkati çeken Nebati, şunları kaydetti:

"Şimdi bu aracın da keyfini süreceğiz. Sayın Varank'a buradan da çağrım var. Çünkü bu aracın temeline gelirken de aynı talepte bulunmuştum. Bundan önceki konuşmalarda da ben milletvekili, genel başkan yardımcısıyken de 'bu aracın ikincisini istiyorum' diye heyecana kapılan birisi olarak istemiştim.

Yaş şimdi 58'e geldi artık bu arabaya binmenin zamanı geldi. Millete hayırlı, uğurlu olsun. Devam edecek olan bir sistemin, zincirin bir parçasını yaşıyoruz. Çünkü savunma sanayisinde olsun her alanda çok çok iyiyiz. Altyapı yatırımlarını bitirmiş bir Türkiye, koşarak giden bir Türkiye, her türlü zorlukta koşan, kurtulan bir Türkiye ve en önemlisi krizler bitmek içindir diye bakıp krizlerin üstesinden gelen bir Türkiye var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN