İktidar kendi seçmenini bile nankörlükle suçluyor? | Semra Alkan'la 40 Dakika

KARAR TV'de, Semra Alkan'ın hazırlayıp sunduğu Semra Alkan'la 40 Dakika'ya bu hafta, gazeteci yazar Kemal Can konuk oldu. Erken seçim iddialarını değerlendiren Kemal Can, iktidarın kendi seçmenini bile nankörlükle suçladığını söyledi.

Semra Alkan, haftanın iki günü alanında uzman isimleri KARAR TV'de ağırlıyor. Birçok konunun ele alındığı Semra Alkan'la 40 Dakika programına bu hafta gazeteci yazar Kemal Can konuk oldu.

İktidarın kendisine tepki gösteren, itiraz eden herkese büyük bir tepki verdiğini söyleyen Kemal Can, "İktidar, muhalefet eden, eleştiren, şikayet eden herkese oransız biçimde tepki veriyor. Hatta kendi seçmenine bile tepki veriyor. Malatya'da 'evime ekmek götüremiyorum' diyen bir servis şoförünü nankörlükle suçlayan bir Cumhurbaşkanı var. " diye konuştu.

"İKTİDAR ZAMAN KAZANMAYA ÇALIŞIYOR"

İktidarın mevcut şartlarda erken seçime gitmeyeceğini belirten Kemal Can, şunları kaydetti:

"Şuan ki muhalefetin sıkıştırması ya da ittirmesiyle olacak bir erken seçim görmüyorum. Bu iktidarın elinde olan bir şey. İktidarın yürüttüğü politikaya bakacak olursak daha çok bir zaman kazanma durumu söz konusu. Salgınla mücadelede ve ekonomik olarak atılan adımlarda, seçimlerde elini güçlendirecek hamleleri yapmadığını görüyoruz. O yüzden baskın bir seçim avantajı için harekete geçtiğini görmüyorum."

"KANAL İSTANBUL BİR RANT PROJESİDİR"

İktidarın Kanal İstanbul ısrarı hakkında konuşan Can, "Açıkçası ben Kanal İstanbul'un  bir seçim yatırımı olarak görmüyorum. Çok yüksek toplumsal destekli hatta, seçmenlerin dahi büyük bir heyecanla beklediği proje olduğunu düşünmüyorum. Kısa vadede ekonomik açıdan bir getirisi olmayacağı için, bu projenin seçim malzemesi olmayacağını, aksine uzun vadeli bir rant projesi olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN