Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlıyor? Kenan İmirzalıoğlu mu sunacak? 1 milyonluk soru açılıyor

Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlıyor? Kenan İmirzalıoğlu mu sunacak? 1 milyonluk soru açılıyor

Murat Yıldırım’dan boşalan sunuculuk koltuğuna henüz kimin geçeceği açıklanmazken, Kim Milyoner Olmak İster’in yeni sezonunun başlama tarihi ile ilgili yayınlanan son dakika videosu, izleyicileri heyecanlandırdı. 1 milyonluk soru ile başlayacak Kim Milyoner Olmak İster’de Kenan İmirzalıoğlu iddiası, gündeme bomba gibi düştü…

Arda Ayten isimli 19 yaşındaki gencin 1 milyonluk soruya ulaşmasıyla sezon finali yapan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Murat Yıldırım sunuculuğu bıraktığını son dakika olarak açıklamıştı. Peki Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını bu sezon Kenan İmirzalıoğlu mu sunacak? İşte detaylar…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞLIYOR

ATV ekranlarının en çok izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in internet sitesi ve Youtube hesabı üzerinden yayınlanan video, yarışmayı izleyenleri heyecanlandırdı. Videoda yarışmayı sunmak için hazırlık yaptığı görülen yeni sunucunun kim olduğu merak konusu. Yarışmanın ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir bilgi verilmezken kısa zaman içerisinde başlaması bekleniyor.

MURAT YILDIRIM YARIŞMADAN AYRILMIŞTI

Yaklaşık 3 yıldır başarılı bir şekilde sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını geçen haftalarda çok sevdiği oyunculuk yüzünden bırakmak zorunda kaldığını açıklayan ve oyunculuğa geri döneceğini açıklayan Murat Yıldırım, 1 milyonluk soruyu görmeden programa veda etti.

19-09/20/arda-ayteb.jpg

ARDA AYTEN 1 MİLYONLUK SORUYA ULAŞTI

Para bulamadığı için senede ‘sadece 150 kitap’ okuduğunu söyleyen ve bu açıklamasıyla herkesin takdirini toplayan 19 yaşındaki Kahramanmaraş Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, 11 soruya da doğru cevap vererek 1 milyonluk soruya ulaşmıştı. Ayten’in süresi itibarıyla yarışmaya ara verilmiş ve program sezon finali yaptığını açıklamıştı.

Yeni sezonda Arda 1 milyonluk soruyu açtıracak…

19-09/20/kenan-imirzalioglu.jpg

YARIŞMAYI KENAN İMİRZALIOĞLU MU SUNACAK?

Eylem İpek Şafak geçen günlerde Posta'daki 'Benden Duymuş Olmayın' köşesinde, Milyoner için Murat Yıldırım yerine Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürüldüğünü iddia etti. Yıldırım’ın oyunculuğa geri dönme isteğinden ötürü yarışmayı bıraktığını anımsatan Şafak, İmirzalıoğlu’na bölüm başı 250 bin TL’lik teklif götürüldüğünü, ünlü oyuncunun da bu teklife sıcak baktığını kaleme aldı.

Fragman açılmıyorsa izlemek için buraya tıklayın

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN