Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’den neden ayrıldı? Gerçeği açıkladı

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’den neden ayrıldı? Gerçeği açıkladı

ATV’nin en çok izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in başarılı sunucusu Murat Yıldırım, aldığı son dakika kararıyla yarışmadan ayrıldı. Ünlü ismi ekranlarda göremeyen izleyiciler, ‘Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’den neden ayrıldı?’ sorusunu soruyor.

En son 1 milyonluk soru açtıran ancak süreden dolayı ara verilen ve yaz tatiline giren Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, yarışmadan ayrılma kararı aldı. Peki Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’den neden yarıldı? Gelişmeler haberimizde…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DEN NEDEN AYRILDI?

Murat Yıldırım, ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’e veda etti. Yıldırım, oyunculuğa olan tutkusundan dolayı bu kararı aldığını açıkladı. Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına, İzleyicilere ve kanal yönetimine veda ederken, ekibine de teşekkür etti. Yıldırım’ın bir dizi projesiyle izleyiciyle buluşacağı iddia edildi.

19-09/09/murat-yildirimjpgg.jpg

SUNUCULUĞU BOYUNCA REYTİNGLERDE ÜST SIRALARDAYDI

Kenan Işık’ın geçirdiği kazanın ardından yarışmaya devam edememesi ile birlikte ilk olarak Selçuk Yöntem programı devam ettirmiş, ancak o da belli bir dönem sunduktan sonra ayrılma kararı almıştı. Murat Yıldırım da yarışmanın sunuculuğuna getirilmişti. 3 sezon boyunca başarılı bir şekilde programı sunan Yıldırım, kendine has mizacı ve yönetimiyle reytinglerde üst sıralarda yer edinmeye devam etmişti.

MİLYONER'E BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

MURAT YILDIRIM’IN YERİNE KENAN İMİRZALIOĞLU

Murat Yıldırım’ın yerine Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu getirildi. Murat Yıldırım’ın da Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Ramo dizisinde başrol oynayacağı öne sürülüyor.

Milyoner'de 1 milyon TL'lik soruya ulaşan Arda Ayten'in yarışma perfonmansı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN