Bakan Koca: Aşılarını yaptırdığı halde koronaya yakalananlar var ama...

Bakan Koca: Aşılarını yaptırdığı halde koronaya yakalananlar var ama...

Sağlık Bakanı Koca, salgın ile mücadelede önemli bir silah olarak görülen aşılamanın önemine bir kez daha dikkat çekti. Bakan Koca, aşılarını yaptırdığı halde koronaya yakalananların da olduğunu belirterek "Hiçbiri keşke aşı olmasaydım demedi" diyerek aşı çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs verilerine göre, Türkiye'de son 24 saatte 362 bin 213 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 465 kişinin testi pozitif çıktı, 198 kişi yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşı çağrısında bulundu. Koca, aşının önemine şu sözlerle dikkati çekti:

"Aşılarını yaptırdığı halde Covid-19’a yakalanan ve hasta olan da var. Ama hiçbiri keşke aşı olmasaydım demedi. Aşı hakkında en gerçekçi fikre sahip olanlar Covid-19’u aşı yardımıyla atlatanlardır. Lütfen bugün aşınızı yaptırın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN