KPSS önlisans 2020 sınavı zor muydu kolay mıydı? Uzmanlardan sınav yorumları

KPSS önlisans 2020 sınavı zor muydu kolay mıydı? Uzmanlardan sınav yorumları

25 Ekim 2020 tarihinde yapılan KPSS önlisans sınavı ile ilgili yorumlar uzmanlar tarafından masaya yatırılıyor. Öte yandan öğrenciler de KPSS önlisans 2020 sınavında zorluk yaşadığı soruların cevabını araştırıyor.

KPSS önlisans sınavı sorunsuz gerçekleştiriliyor. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da öğrencilerin, ‘Bu kadar kolay bir soru acaba şaşırtmalı mı?’ dedikleri sorular da çıkıyor. Mantığa ve bilgiye dayalı soruların sorulduğu KPSS önlisans 2020 sınavının ardından sosyal medyada da çeşitli yorumlar yapılır. Sınavın ardından uzmanların yorumları dinlenir ve sınavda sorulan sorular ile ilgili önemli detaylar paylaşılır.

(2 YILLIK) KPSS ÖNLİSANS 2020 SINAVI ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2 yıllık Ön Lisans seviyesindeki oturum, 25 Ekim Pazar günü gerçekleşti. Sınavın çok kolay olduğunu söyleyenler de var, zorlandıklarını belirtenler de…

Ancak yine her sınavda olduğu gibi KPSS önlisans 2020 sınavının sonunda da öğrenciler, uzmanların sınav yorumlarını ve KPSS’ye giren diğer adayların sınav hakkında ne düşündüklerini sosyal mecralardan araştırıyor.

Türkçe, tarih, matematik, vatandaşlık, coğrafya ve güncel bilgilerden oluşan 2020 KPSS önlisans sınav yorumları, sınavın hemen ardından uzmanların değerlendirmesi, KARAR.com'da yer alacak…

kpss-onlisans-2020-sinavi-zor-muydu-kolay-miydi-uzmanlardan-sinav-yorumlarikpss-onlisans-2020-sinavi-zor-muydu-kolay-miydi-uzmanlardan-sinav-yorumlari.jpg

KPSS’DE SORULAN SORULAR

Matematik: 30 soru (4-6 soru sayısal mantık soruları), Türkçe: 30 soru (4 soru sözel mantık sorusu), coğrafya: 18 soru, Tarih: 27 soru, güncel bilgiler: 6 soru ve vatandaşlık: 9 soru şeklinde oluyor…

KPSS ÖNLİSANS 2020 SINAVI SAAT KAÇTA? 

ÖSYM, KPSS önlisans 2020 sınavının saat 10:15’te başlayacağını duyururken, 10:00'dan sonra hiçbir adayın sınav merkezlerine alınmayacağını duyurmuştu. Aynı gün KKTC’de yapılacak KPSS önlisans 2020 sınavı 09:15’te başlayacak, adaylar 09:00’dan sonra sınav merkezlerine alınmayacak.

KPSS ÖNLİSANS 2020 SINAVI SAAT KAÇTA BİTECEK?

Tarih, coğrafya, Türkçe, matematik, vatandaşlık ve güncel bilgilerden toplamda 120 sorudan oluşan KPSS önlisans 2020 saat 10:15’te başlayacak 12:25’te tamamlanacak. KKPC'de ise saat 11:25’te sınav tamamlanmış olacak.

KPSS ÖNLİSANS SINAV YORUMLARI 

Henüz KPSS önlisans 2020 sınavı tamamlanmadı. Ancak şimdiden Twitter'da 'KPSS önlisans 2020' etiketi gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, KPSS önlisans 2020 sınavı hakkında yorumlar yapmaya başladı. Geçmiş yıllarda sınava giren bazı adaylar, 'KPSS önlisans sınavı zor muydu, kolay mıydı?' tarzında sorulan sorulara da cevap verdi. 

İşte KPSS önlisans 2020 sınavına dair yapılan yorumlardan bazıları...

Kpss’de emin olarak yaptığım tek soru 2020 Oscar en iyi erkek oyuncu ödülü Joaquin Phoenix sorusu oldu.

Genel kültürün en kolay sorusu: Bayrak adlı şiirin şairii. Bunu ilkokul çocuğu da bilir.

Can Yücel'le başlayıp Arif Nihat Asya ile bitti. #kpssonlisans2020

Biraz daha uzun olsaydı paragraf soruları...

Attıklarım tutarsa baya iyi puan alıyorum.

Garip bir şekilde kolay değil miydi sınav?

Matematik yapanla yapmayan bir mi olacak sandınız

Sayısalcı değil sözelci olduğumu öğrendim

Yine hiç çalışmadığım bir sınavım çok güzel geçti. Teşekkürler

Bir matematik sorusu vardı edebiyat paragraflarından daha uzun. Tarihe hiçbir şey diyemiyorum zaten böyle kazık sorular olmaz.

Kpss önlisans sınavında %100 emin oldugum tek soru 92.oscar erkek oyuncu ödülü . Başka da yok

Genel kültür ile alakalı sadece defterdarı biliyormuşum

2020 Oscar en iyi erkek oyuncu sorusu beni benden aldın.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN