2024'ün en çok izlenen Türk filmleri belli oldu! Çekirdeğinizi alıp koltuğa kurulun: İlk sırada bakın hangi film var?

2024'ün en çok izlenen Türk filmleri belli oldu! Çekirdeğinizi alıp koltuğa kurulun: İlk sırada bakın hangi film var?

Film severlerin yakından ilgileneceği yeni bir haberle geldik. Bu yılın en çok izlenen Türk filmleri belli oldu. Ne izleyeceğinizi düşünüyorsanız bu listeye bir göz atmanız yeterli. İşte en çok izlenen 5 Türk filmi…

Film izlemek isteyen lakin ne izleyeceğine bir türlü karar veremeyen film severler için bu yılın en çok izlenen Türk filmleriyle geldik. Özellikle yerli yapım izlemek isteyenlerin ilgi duyacağı bu filmler 2024 yılının en çok izlenenler arasına girdi. Üstelik listede dramdan komediye farklı alternatiflerin yer aldığı filmler bulunuyor. Çekirdeğinizi alıp koltuğunuza kurtulabilirsiniz…

2024 YILININ EN ÇOK İZLENEN TÜRK FİLMLERİ

KRAL ŞAKİR: DEVLER UYANDI

yeni-proje-17.jpg

Yalnızca küçüklerin değil büyüklerin de büyük ilgi gösterdiği Kral Şakir, akşam yeni animasyon filmi ile bu yılın başında vizyona girmişti. Filmin yönetmenliğini Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay yaparken filmde bu defa Şakir ve ailesinin yapay zeka ile elektronik cihazları hareket ettirebilen ünlü bir teknolojiye karşı mücadelesi anlatılıyor. Bu animasyon filmi toplamda 602 bin 397 izleyiciye ulaştı.

ATATÜRK 1881 – 1919 (2. FİLM)

yeni-proje-18.jpg

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı Atatürk filminin ikinci kısmı da büyük bir ilgi gördü. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin bulunduğu bu ikinci film, ikinci filmin kaldığı 1915 yılından 1919 yani Kurtuluş Savaşı’na kadar olan süreci anlatıyor. Atatürk filmi, 18 haftanın sonunda 569 bin 979 izleyiciye ulaştı.

MUTLUYUZ

yeni-proje-19.jpg

Senaristliği ve yönetmenliği İbrahim Büyükak tarafından yapılan, aynı zamanda başrolünü de İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu paylaşan bu komedi filmi 29 Aralık 2023’te vizyona girdi. Boşanma aşamasındaki çiftin hayatını ekranlara taşıyan film, toplamda 449 bin 578 seyirciye ulaştı.

KARDEŞ TAKIMI

yeni-proje-20.jpg

Başrolünde Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı’nın yer aldığı bu filmin yönetmenliğini Mustafa Kotan üstlendi. Bu film, dört kardeşin anne babasını ve dünyanın geleceğini kurtarması konusu ele alındı. Söz konusu film19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girerken toplamda 449 bin 481 kişi tarafından izlendi.

HATIRAN YETER

yeni-proje-21.jpg

Aşk ve dram filmi olarak karşımıza çıkan Hatıran Yeter filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı yaptı. Filmin başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Sümeyye Aydoğan, Belçim Bilgin gibi isimler yer alırken film yedinci haftasında 267 bin 297 kişi tarafından izlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN