'Ah Nerede' dizi oluyor! İşte 'Ferit' ve 'Zehra' karakterini canlandıracak oyuncular

'Ah Nerede' dizi oluyor! İşte 'Ferit' ve 'Zehra' karakterini canlandıracak oyuncular

Başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı Yeşilçam filmi “Ah Nerede” dizi oluyor. Star Tv'de yayınlanacak dizide oyuncu Oktay Çubuk ve Nil Keser başrolleri paylaşacak.

Senaryosunu Sadık Şendil'in yazıp Orhan Aksoy'un yönettiği, Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı 1975 yapımı ''Ah Nerede'' dizi oluyor.

Dizi uyarlaması için kolları sıvayan 10. Ev yapım şirketi oyuncu seçimlerine devam ediyor. Dizide, Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen, Adile Naşit ve Halit Akçatepe gibi Yeşilçam’ın efsane isimlerin rollerini kimlerin canlandıracağı merak konusuydu.

yy.jpgOyuncu Tarık Pabuççuoğlu

Dizide Hulusi Kentmen’in yani Ferit’in babası rolünü usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu, Şükriye Atav’ın hayat verdiği Ferit’in annesi rolünü ise Ayşe Kökçü canlandıracak.

elen.jpg

Dizide, Oktay Çubuk ‘Ferit’ karakterini, Nil Keser ise ‘Zehra’ karakterini canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN