Ankara'da caz rüzgarı başlıyor

Ankara'da caz rüzgarı başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gelenekselleştirilen bu yıl 27'incisi düzenlenecek olan 'Uluslararası Ankara Caz Festivali', 15 Kasım'da başlayacak. Caz severleri heyecanlandıran festivalde konserler, söyleşiler, sergiler ve eğitim etkinlikleri düzenlenecek.

Caz Derneği'nin bu yıl 27'ncisini sanatseverlerle buluşturacağı 'Uluslararası Ankara Caz Festivali' başlıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gelenekselleştirilen festival, 15 Kasım'da caz tutkunlarıyla buluşacak.

KEREM GÖRSEV KONSERİYLE BAŞLAYACAK

Konserler, söyleşiler, sergiler ve eğitim etkinliklerinin yer alacağı festivalin teması 'Caz ve özgürlük' olacak. Caz müziğin önemli ismi Kerem Görsev'in konseriyle başlayacak olan festival, 10 gün sürecek.

8041743.jpg

Konser biletlerinin internet sitesi üzerinden satışa sunulduğu festivalde, birçok etkinlik ücretsiz olacak. Festivalin dijital söyleşileri de Caz Derneği'nin YouTube kanalından yayımlanacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN