Art Ankara’da Gama Gallery çıkarması

Art Ankara’da Gama Gallery çıkarması

Çağdaş sanatın farklı disiplinlerini bir araya getiren Gama Gallery, 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı Art Ankara’da sanatseverleri büyülüyor. Galerinin A-03 numaralı standında, İranlı kaligrafi ustası Esmaeil Rashvand’dan ressam Ahmet Oran’a kadar birçok değerli sanatçının eserleri sergileniyor.

Dünyanın dört bir yanından sanatın seçkin isimlerinin eserlerine ev sahipliği yapan Gama Gallery, bu yıl 10. kez gerçekleşen Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı Art Ankara’da birbirinden usta isimlerin eserlerini sanatseverlerin izlenimine sunuyor.

Çağdaş sanatın en önemli elçilerinden birisi olan Gama Gallery Art Ankara’daki A-03 numaralı alanında İran’ın dünyaca ünlü kaligrafi sanatçısı Esmaeil Rashvand, Ressam Yiğit Yazıcı, Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe, nessam Filiz Hatipoğlu, heykel sanatçısı Ramazan Tilki, nessam Merih Demirkol, Halis Efe Saral, ressam Ahmet Oran, Kadir Ablak, Raşit Altun, Ahmet Yeşil, gibi dev sanatçıların seçme eserleri bir arada görülebilir.

Şule Claire Altuntaş’ın ART Ankara’da sanatseverlerin izlenimine taşıdığı usta isimlerin eserleri 10 Mart dahil önümüzdeki üç gün boyunca saat:11:00-21:00 arası ziyarete açık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN