Benden Ne Olur filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Hazal Kaya ile Onur Tuna Disney Plus'ta aynı projede

Benden Ne Olur filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Hazal Kaya ile Onur Tuna Disney Plus'ta aynı projede

Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın beraber rol aldığı Benden Ne Olur filminin yayın haklarını Sisney Plus satın aldı. Bu sevindirici haber sonrasında sinemada izleme fırsatı olmayan film tutkunları evlerinde filmin keyfini doyasıya çıkarabilecek. Benden Ne olur oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman yayınlanacak, konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Ekranların en ünlü yıldızlarından Hazal Kaya ve Onur Tuna Benden Ne Olur filminde birlikte rol aldı. Filmi sinemalarda izleme fırsatı bulamayanlar için güzel bir haberimiz var. Disney Plus, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci ile birlikte Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın rol aldığı filmin yayın haklarını satın aldı. Bu romantik komedi, 29 Temmuz tarihinde Disney Plus ekranlarında prömiyer yapacak.

Med Yapım tarafından çekilen Benden Ne Olur filminin yılan hikayesine dönüşmesinin üzerinden bir yıl geçti. Film vizyona girmek üzereyken pandeminin en zor günleri geride kaldı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021'de çıkacağı duyurulmuştu ancak bir kez daha ertelenmişti. Film nihayet Ocak 2022'de vizyona girdi.

Benden ne olur

Aslı Kızmaz'ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmin senaryosu Murat ve Emrah Kaman'a aittir. Murat Şenöy'ün yönettiği Benden Ne Olur filmi, Sertab Bal adlı genç bir kadının yaşam hikayesine anlatıyor.

Sertab; Her kadının, hatta belki de herkesin hayatına baktığında kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşını geçmiş ama hala etrafındaki herkesin beklediği gibi "normal" bir hayat sürdüremeyen Sertab, ne istediği konusunda sürekli fikrini değiştiren, ihtiyaçlarına uymayan genç bir kadındır.

Kız kardeşi Harika'ın güzeller güzeli evini yakmasıyla evsiz ve parasız kalan Sertab, "Senden bir şey olmaz Sertab" deyince yıkıldı ve ona "benden ne olur" diye söz vermekle vakit kaybetmeden hayatını sürdürmeye karar verdi. Bu karar, Sertab'ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlıkla dolu serüvenini başlatır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN