Bu serginin kapısı dalış tüpüyle açılıyor

Bu serginin kapısı dalış tüpüyle açılıyor

Kaplankaya, Ceysu Uçan’ın ‘Cocoon’ adlı su altı heykel ve mozaik sergisine ev sahipliği yapıyor. Serginin su altına enstalasyonu Kaplankaya ekibi tarafından tarafından eserlere ve doğaya zarar vermeme özeni ile yapılıyor.

Kaplankaya, Ceysu Uçan’ın ‘Cocoon’ adlı su altı heykel ve mozaik sergisine ev sahipliği yapıyor. Akdeniz kıyısındaki ödüllü yapı Kaplankaya, su altının huzuru ve dinginliği içinde unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen tüm sanatseverleri 5 Temmuz’dan itibaren sanatın ve suyun etrafımızı sardığı kozada süzülmeye davet ediyor. Serginin su altına enstalasyonu Kaplankaya ekibi tarafından tarafından eserlere ve doğaya zarar vermeme özeni ile yapılıyor.

Haziran ortasında suya indirilen eserler Anhinga plajının kıyısında 5 ila 7 m arasındaki derinliklere yerleştirildi. Ziyaretçiler serbest dalış, tüplü dalış, seabob veya şeffaf kanolar ile sergiyi diledikleri gibi su altına dalarak görebilecekler.

Ayrıca dileyen misafirler Kaplankaya dalış okulundan tecrübeli eğitmenlerle dalış yapmayı öğrenirken sanatçının denizaltı dünyasına kattığı dokunuşu deneyimleyebilecekler. Sergideki eserlerin satışı sonrası elde edilen gelirlerin bir kısmı ise afet bölgesindeki kurumlara aktarılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN