Charlie Chaplin'e hayat verecek isim belli oldu: Kadroda yıldızlar geçidi

Charlie Chaplin'e hayat verecek isim belli oldu: Kadroda yıldızlar geçidi

Ünlü aktör Tobey Maguire, yeni Damien Chazelle filmi Babylon'da Hollywood efsanesi Charlie Chaplin’i canlandıracak. Filmde Maguire'a, Brad Pitt ve Margot Robbie de dahil birçok yıldız oyuncu eşlik edecek.

Örümcek Adam'ı canlandıran isimlerden biri olan ABD'li aktör Tobey Maguire, efsanevi sessiz sinema yıldızı Charlie Chaplin'e hayat vermeye hazırlanıyor.

La La Land filmi ile birçok Oscar ödülü kucaklayan yönetmen Damien Chazelle’in merakla beklenen yeni filmi, Hollywood’un Altın Çağı’na, özellikle de sessiz sinema çağından konuşmaların yükselişine geçişe sevgi dolu bir övgü olarak tanımlanıyor. Beklenen filmle ilgili ilk görüntüler de kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde paylaşıldı.

tob.jpgTobey Maguire

KADRODA YILDIZLAR GEÇİDİ

Kayıp Rıhtım'da yer alan habere göre; çekimleri Ekim 2021’de tamamlanan film, 1920’lerin sonlarında geçiyor ve şov dünyasının gösterişli ve şampanyaya bulanmış bir portresini çizmeye hazırlanıyor. Maguire, başrolü Brad Pitt ve Margot Robbie ile paylaşıyor. Brad Pitt, The Merry Widow ve The Big Parade’deki performanslarıyla tanınan aktör John Gilbert’e hayat veriyor. Son olarak Barbie filmi için ilk görseli paylaşılan Margot Robbie ise, ekran kariyeri sadece on bir yıl sürmesine rağmen adını duyurmayı başaran ve seks simgelerinden biri haline gelen, Bu Kız filmi ile tanınan Clara Bow rolünü üstlenecek.

Tobey Maguire’ın filmde oynayacağı daha önceden bilinse de şimdiye kadar rolü gizli tutulmuştu. Oyuncu, aynı zamanda filmin baş yapımcılarından biri olarak görev yapıyor. Pitt, Maguire ve Robbie’ye ek olarak, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Max Minghella, Spike Jonze, Jean Smart, Olivia Wilde, Samara Weaving ve Flea gibi isimler yer alıyor.

İlk olarak 25 Aralık 2021’de Amerika’da belirli sinema salonlarında gösterime girecek olan film, ülkemizde ise 6 Ocak 2023 tarihinde vizyonda olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN