Elvis filminde oynayan ünlü oyuncu evinde ölü bulundu

Elvis filminde oynayan ünlü oyuncu evinde ölü bulundu

Austin Butler'in başrolünde oynadığı "Elvis", müzik efsanesi Elvis Presley'nin hayatı bu ay gösterime girdi. İlk kez sinema filminde oynayan ve Big Mama Thornton'a hayat veren oyuncu Shonka Dukureh, evinde ölü bulundu.

Baz Luhrmann'ın yeni filmi 'Elvis' filminde Big Mama Thornton'u oynayan Dukureh, Nashville Polis Departmanı'nın açıkladığına göre iki çocuğuyla paylaştığı evde, yerde ölü bulundu.

ÇOCUĞU CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Çocuklardan birinin, annelerinin tepki vermediğini görünce komşudan yardım istediğini, onun da acil durum hattını aradığı belirtildi.

Dukureh, temmuzda gösterime giren Elvis filminde Big Mama Thornton'u oynuyordu. Dukureh, Thornton'un Elvis Presley'den 4 yıl önce 1952'de kaydettiği 'Hound Dog' şarkısını söyleyerek viral olmuştu.

esl

Geçen ay verdiği bir söyleşide Dukureh, geçmişte ikinci sınıf öğretmeni olarak çalıştığını ve yoksul ailelerin çocukları için yapılan yaz kamplarında görev aldığını söylemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN