Elvis Presley’in bateristi öldü

Elvis Presley’in bateristi öldü

Elvis Presley’in bateristi Ronnie Tutt, 83 yaşında yaşamını yitirdi.

Elvis Presley’in bateristi Ronnie Tutt, cumartesi günü Franklin, Tennessee’deki evinde öldü. 83 yaşındaki Tutt’un eşi Donna, müzisyenin uzun süredir kalbiyle ilgili sorunlar yaşadığını belirtti.

Elvis Presley’e Vegas konserleri ve diğer turnelerinde eşlik eden “Takin’ Care of Business-TCB” grubunun bir üyesi olan Tutt, Elvis Presley ile 1969’dan Presley’in öldüğü 1977 yılına kadar kadar çalıştı. Elvis Presley Enterprises’tan yapılan açıklamada, bateristin ölümünden duyulan üzüntü ifade edilirken, Tutt’un Graceland’de pek çok kişinin yakın arkadaşı olduğu aktarıldı.

nintchdbpict000687298233.jpg

Elvis Presley'nin ölümünün ardından Neil Diamond’un davulcusu olan Tutt, ayrıca The Carpenters, Roy Orbison, Billy Joel, Jerry Garcia, Johnny Cash, Glen Campbell, Kenny Rogers, Elvis Costello, Stevie Nicks ve Michael McDonald gibi müzisyenlerle çalıştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN