Ereğli festivale hazırlanıyor! 4 gün yıldızlar sahne alacak

Ereğli festivale hazırlanıyor! 4 gün yıldızlar sahne alacak

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 22'ncisi düzenlenecek olarak "Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali" 21-22-23-24 Temmuz günlerinde gerçekleştirilecek. Festivalde, Sefo, Gülşen, Edis, Yirmi7, Melek Mosso, Haluk Levent, Madrigal, Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak.

Karadeniz Ereğli’de geleneksel olarak her yıl düzenlenen Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin 22’ncisi 21-22-23-24 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Festivalde "Sevgi, Barış, Dostluk Ödülleri"nin bu yılki sahipleri, TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Dünya Şampiyonu Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı'ya verilecek. 03.jpg

Yıldızlar geçidinin yaşanacağı festivalde, dünya halk dansları örnekleri, cam sanatçıları gösterileri, sokak sanatçıları, karikatür, resim çalıştayları, sergiler, kitap imza günleri, plaj ve spor etkinlikleri gerçekleştirilecek. Festival kapsamında Cehennem Ağzı Mağarası konserleri de 4 gün boyunca tüm festival severlerle buluşacak.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, perşembe akşamı Uluslararası Halk Dansları gösterileriyle başlayacak festivale tüm Türkiye’yi davet etti.

05.jpg

YILDIZLAR SAHNE ALACAK

Festival kapsamında , 22 Temmuz akşamı Sefo, Gülşen ve Edis, 23 Temmuz akşamı, Yirmi7, Melek Mosso, Haluk Levent, 24 Temmuz akşamı Madrigal, Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak.

Festival kapsamında yurt dışından pek çok halk dansları ekibi Ereğli’nin farklı noktalarında gösteriler yapacak. Bunlar arasında Kabartay Balkar Cumhuriyeti, Moldova, Meksika, Afrika, Mozambik Cumhuriyeti ekipleri bulunuyor.

Off-Road Araçları, Motosikletliler Kulübü de gösterileriyle festivalin parçası olacak. Tarihi ve turistik yerler gezisi, doğa yürüyüşü, bisiklet turu, Flyboard Gösterisi - Köpük Show, yoga, zumba, deniz voleybolu, Plaj-Kum voleybolu, su sporları gösterisi gibi etkinlikler de festival programında bulunuyor.

Festival etkinlikleri arasında uçurtma şenliği, tenis turnuvası, yöresel yemekler sunumu, çocuklar için sinema var.

Cehennemağzı Mağarası etkinlikleri kapsamında TangoNEVA sahne alacak. Ataol Behramoğlu-Haluk Çetin müzik ve şiir dinletisi gerçekleştirilecek.

04.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN