Hollywood'un efsane ikilisi Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese 7. kez bir arada

Hollywood'un efsane ikilisi Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese 7. kez bir arada

Hollywood'un tarihe geçen ikilisi Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese, yedinci kez bir araya gelmeye hazırlanıyor. DiCaprio, ünlü yönetmenin, David Grann'ın kitabından uyarladığı "The Wager" filminde başrol oynayacak.

"Gangs of New York", "The Departed", "Shutter Island", "The Wolf of Wall Street" gibi birçok projede birlikte çalışan yönetmen Martin Scorsese ve aktör Leonardo DiCaprio, "The Wager" filmi ile yedinci kez bir araya geliyor. Oscar ödüllü ikili, David Grann’ın aynı adlı yeni romanını beyaz perdeye uyarlayacak.

Deadline’ın haberine göre; Scorsese’nin yönetmenliğini ve yapımcılığını, DiCaprio’nun da yapımcılığını ve başrolünü üstleneceği The Wager, David Grann tarafından kaleme alınan The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder adlı kitaptan uyarlanacak ve Apple Original Films aracılığıyla vizyona girecek. Şimdilik çıkış tarihi açıklanmayan filmin çekimlerinin de ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

The Wager'ın konusu

1740’larda geçen film, İngiliz donanma gemisi The Wager’ın Güney Amerika’nın ucundaki ıssız bir adada enkaz haline gelmesini, ardından kaptan ve mürettebatın hayatta kalmak ve düzeni sağlamak için mücadele etmelerini, aynı zamanda insan doğasının en uç unsurlarıyla savaşmasını konu edinecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN