İbrahim Tatlıses'ten İsrailli hayranlarına: Sol elim tutmuyor ama...

İbrahim Tatlıses'ten İsrailli hayranlarına:  Sol elim tutmuyor ama...

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı bir takım polemiklerle gündeme bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses, İsrail'de yoğun ilgiyle karşılandı. Ünlü türkücü, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına "Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım." dedi.

İsrail’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, İsrailli hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Batı Kudüs’teki konser mekanı 'Sultan Havuzu'nda (Sultan’s Pool) sahneye çıkan Tatlıses, genci, yaşlısıyla binlerce İsraillinin ilgi gösterdiği konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tatlıses; "Mavi Mavi", "Evlerinin Önü Boyalı Direk", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Kulunu Çok Sevdim", "Esmersen Güzelsin" ve hafızalara kazınan diğer eserleriyle hayranlarını coşturdu.

is.jpg

Sahnede hayranlarını selamlayan Tatlıses, İbranice “şalom” (selam) ve Arapça “şukran ya ayni” (teşekkürler gözüm) ve “behibbikum” (sizi seviyorum) sözleriyle onlara seslendi.

"SOL ELİM TUTMUYOR"

Sağlık durumuna da işaret eden ünlü türkücü, "Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım." dedi.

İsrailli dinleyicilerin, sözleri Türkçe olmasına rağmen Tatlıses’in seslendirdiği şarkıların nakaratlarına başarıyla eşlik etmesi de dikkat çekti.

sola.jpg

2003 yılında İsrail’de verdiği konsere katılan ileri yaştaki hayranları, yaklaşık 20 yıl sonra tekrar İsrail’e gelen Tatlıses’i yine yalnız bırakmadı. İsrailli sevenleri, Tatlıses’e olan hayranlıklarını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN