Odunpazarı Belediyesi müzisyenlerle dayanışma içinde | Erdal Erzincan konser verdi

Odunpazarı Belediyesi müzisyenlerle dayanışma içinde |  Erdal Erzincan konser verdi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesinin, pandemi döneminde ekonomik zarara uğrayan ve devlet tarafından maddi destek göremeyen müzisyenler için dayanışma adı altında düzenlediği konserler devam ediyor. “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile başlayan konserlerin yapıldığı organizasyona bu hafta Türk Halk Müziği Sanatçısı Erdal Erzincan oldu.

Kovid-19 salgını döneminde, konserlerin yapılmaması ile bu dönemden maddi olarak en çok etkilenenlerden biri de müzisyenler oldu. Müzisyenlerle dayanışma amaçlı Odunpazar'ı Belediyesi, “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile konserler başlattı. Düzenlenen organizasyonda bu hafta Erdal Erzincan konser verdi. Sanatçı birbirinden değerli eserleri seslendirdi.

Konser Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve OdunpazarıTv Youtube sayfasından yayınlandı. Erzincan, konserine Mazlum Nusret Kılıçkıran’ın derlediği “Can Masal” ile başladı. Ali Ekber Çiçek’in “Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Kareler” ile devam etti. Gümüşhane yöresinden “Aşağıdan Gelir Aldırmadım”la devam eden Erzincan, “Gitme Turnam”, “Sarı Tamburam”, “Karadır Kaşların”, “Nem Kaldı” ve “Yavaş” gibi türküleri seslendirdi.

Konserin çekimleri Yunus Emre Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çekilerek yayına hazırlanan konserler, farklı müzisyenlerle devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN