Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir? Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 oyuncuları ve konusu

Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir? Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 oyuncuları ve konusu

Recep İvedik 7 filminin viziyona gireceği haberi duyurulduktan sonra filmi izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdi. Şahan Gökbakar'ın sevilen filmi Recep İvedik yedinci serisiyle ekranlara gelecek. Filmin kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları barındıran filmin hangi tarihte ve saat kaçta vizyona gireceği merak konusu olurken, Recep İvedik 7'nin nasıl izleneceği de araştırılıyor. İşte, Recep İvedik 7 oyuncuları ve konusu..

Komedyen Şahan Gökbakar yeni filmiyle beyaz perdeye geliyor. Çekimleri Ayvalık, Balıkesir'de gerçekleştirilen Recep İvedik 7'nin oyuncu kadrosunun yanı sıra oyuncu kadrosu da belli oldu. İlk olarak 2008 yılında ekrana gelen ve yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın üstlendiği Recep İvedik filmi 14 yıl süren serüvenini sürdürüyor. Serinin son filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Recep İvedik 7 ne zaman ve hangi gün vizyona girecek sorusu yanıt aramaya başladı. Peki, ünlü film karakterleri yeni maceralarda hayranlarıyla buluşacak. İşte yanıtı..

Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir

2008 yılından bu yana sürekli vizyonda olan Şahan Gökbakar'ın hayat verdiğii Recep İvedik karakterinin yeni maceraları izleyicilerle buluşturuluyor. Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı Recep İvedik 7, izleyiciyle buluşmak için bir süredir gün sayıyordu. Geçtiğimiz yaz aylarında çekilen 'Recep İvedik 7' filminin vizyona gireceği tarihte sonunda belli oldu.

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir

Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinin 7'incisi olan Recep İvedik 7'inin vizyon tarihini açıkladı. Geçtiğimiz yaz çekimleri tamamlanan Şahan Gökbakar'ın başrolde yer aldığı ve ona Öznur Serçeler, İrfan Kangı ve Murat Ergür'ün yanı sıra Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi ünlü oyuncuların da eşlik ettiği Recep İvedik 7, 9 Aralık 2022 Cuma günü online dizi yayın platformu Disney Plus ekranlarında yayınlanacak. Film için herhangi bir saat henüz açıklanmadı.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİN KONUSU

Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir

Sinemalarda izlenme rekorları kıran serinin yeni filminde hem şehir hayatından hem de ekonomik koşullardan sıkılıp bunalan Recep İvedik, babaannesinin ölümü sonrasında kendisine miras kalan köye gitmeye karar verirken yanınan en yakın arkadaşı Nurullah'ı da alır.

Recep İvedik 7 nereden, nasıl izlenir

Recep İvedik, köy hayatının tadını çıkarırken, köyü ve çevresindeki ormanları yok eden büyük ölçekli bir proje olduğunu keşfeder. Köyü tamamen yıkacak projeyi öğrenen Recep İvedik, köylülerle el ele verir ve projeyi uygulayacak olan kişilerle hem heyecanlı hem de komik bir maceraya atılır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN